Site adresi:En Yeni Filmler,En Yeni Oyunlar,En Guzel Dakikalar - Paylaşım Platformu Site icin istenen fiyat (Acık arttırmaysa başlangıc fiyatı): 100 YTL Teklif geldi diğer forumdan.. Sitenin aylık getirisi:Adsense banladıktan sonra denenmedi.Oncesinde sadece adsense gunde 200 tık 10$ civarı getiriyordu. Kategori, sitenin iceriği nedir:Yasal icerikli forum Gunluk hit sayısı, kaynak link: Sedo'ya cektikten sonra yeni actım gorucez Extreme Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 Ay Pagerank 3 (InternetBaron'a gore gelecek pr 6 gosteriyor) Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tum iceriğiyle satılık Hosting dahil midir:Hayır Banlı olduğu sponsor var mı:Adsense Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Vbseo satışa dahil ama Vbulletin lisansı yeni bitti siteyi alacak kişinin alması gerekiyor. Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hayır Konular: 54.308, Mesajlar: 368.205, Uyeler: 67.256 Artık forum işleri ile uğraşmak istemediğimden yaklaşık 3 ay once aldığım forumu satıyorum.Domain adsense'den banlanınca Sedo'ya cektim şimdi tekrar yayına koydum o yuzden hitler sıfır gorunuyor.Google'da 155k indexi var.Hitler yukselecektir ama bir fiyat belirleyemedim almayı duşunenler varsa kafasında fiyatı yazsın bana da uyarsa anlaşırız. Bu arada adsense ban nedeni ben forumu almadan once forumda yer alan illegal icerikdi. __________________