Lopinet Otomatik (auto) hit Scripti
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Lopinet Otomatik (auto) hit Scripti
-
10-10-2019, 00:36:13Merhaba arkadaşlar uzun programlamalar karışık algoritmalar sonucunda hoş tasarımlı hit scriptimi satma aşamasına geldim. Siteye bir cok ozellik koydum umarım hoşunuza gider. Script calıp cırpma eseri değil el emeği bir scripttir ( hic mi hazır kod kullanmadım ? kullandım tabikide javascriptler vs. ) Lafı uzatmadan scriptin ozelliklerini sıralayim: * Sitenin Tum Ayarlarını Kontrol Edebilme Sitemizin adı, sitemizin acıklaması, sitemizin anahtar kelimelerini duzenleyebilirsiniz ( google keywordsleri kısaca ) İlk uyeye ne kadar kredi vermek istediğinizi, referans sistemi ile uye alınıp alınmayacağını, uyelerin kredi kazanırken kac saniye beklemesine kadar bir cok şeyi kontrol edebilirsiniz. * Uyelik sistemi Normal uyelik sisteminden farkı yok. Eğer bir uye şifresini unutursa kullanıcı adı ve mail adresi ile şifresini mail adresine yollayabilir.Uyeleri banlayabilir, diğer uyeler tarafından gorunmesini engelleyebilir yada onaysız duruma getirebilirsiniz. Uye ilk kayıt olduğunda durumu onaysızdır. Yonetim panelinden uyenin ip’sine kadar her ozelliğini gorebilir duzenleyebilir gerekirse silebilirsiniz. Eğer bir uye şifresini unutursa kullanıcı adı ve mail adresi ile şifresini mail adresine yollayabilir. * Referans sistemi Referans sistemi ile uyeler siteden alacakları kodlar ile sitelerine banner koyabilirler. Bu bannerda onların referans kodları saklıdır. O bannerdan yeni uye geldiğinde o uyenin kazandığı kredilerin 10da biri uyeyi getirene verilir. Bu sistem sayesinde uyeleriniz size yeni uyeler kazandıracaktır. Bu ozelliği dilerseniz yonetim panelinden kapatabilirsiniz. * İp Ban İp ban ile sitenize girmesini istemediğiniz kişileri durdurabilirsiniz. Yonetim panelinden yeni ipler banlayabilir, banlı ipleri silebilirsiniz * Reklam Alanları Toplist Sayaclar ve Dost Siteler Kısmını Ayarlayabilirsiniz Yonetim panelinden yeni dost site (linkleri) , kayıt olduğunuz toplist kodlarını sitenize ekleyebilirsiniz. Boylece link değişimi yaparken kodlarla uraşmanıza gerek kalmaz. Reklam aldığınızda da reklam alanını kolayca duzenleyebilir, gerekirse flash banner koyabilirsiniz. * İletişim Sayfası Bu sayfa ile kullanıcılar size mesaj bırakabilir * Şikayet Sayfası Uyeler kredi kazanırken gezdikleri sitede muziklerden yada pop uplardan rahatsız olabilirler. Bu durumlarda şikayet sayfasını kullanarak o siteyi şikayet edebilirler. Yonetim panelinden şikayet edeni, şikayet edileni ve şikayeti gorebilirsiniz. * Diğer sayfaları (ana sayfa, uyelik, kurallar, tavsiyeler ve paketler sayfası) Bu sayfaları yonetim panelindeki gelişmiş editor ile sanki wordde calışıyormuşcasına kolay duzenleyebilirsiniz. Umarım unuttuğum onemli ozellik kalmamıştır. Script hakkındaki sorularınızı PM ile yada konuya cevap olarak sorabilirsiniz. Script Fiyatı 80 TL DEMO YONETİM PANELİ DEMOSU (kullanıcı adı ve şifre admin ) __________________