Daha once bonus-community konuları acılmıştı ve para vermediği soyleniyordu. 2 hafta test ettim ve 3 kere odeme aldım sorunsuz şekilde. -Alman isim ve soyadlarıyla uye olun. Aşağıdaki bilgileri okuyun. Peki Nedir bu Bonus Community? Bonus Community Gprofit gibi bir site. Ama odeme garantili (hile yapmadığınız surece). Size teklifler verilir, uye olursunuz daha sonra mailinze gelen maili onaylarsınız ve para 12 saat icinde hesabınıza yatar. Bu sistemle gercekten iyi para kazanmaya başladım ve kazanmaya devam da edeceğim. Son odememde 3 gunde 18€ aldım. Sistem Nasıl İşliyor? Sitelerde hergun teklifler cıkıyor, herbirisi 0.20€ ile 0.07€ arasi teklifler. Bu tekliflere tıklayıp uye oluyor ve mailinize gelen mailleri aktive ediyoruz. -Bonus community uye oldugunuzda 1€ bonus veriyor hediye olarak. -Odemeleri paypal uzerinden yapıyorlar. -10€ olunca odeme yapıyorlar. -Odemeleri Pazar ve Carşamba gunleri yapıyorlar. Sitenin Ayrıca super bir bonus sistemi var. Mesela ben son odememde 100 teklifim olmuştu 8.5€ beleşten para aldım. Aşağıdaki resme bakın: Resmin acıklaması: - 25 Teklife uye olursanız 0.5€ - 50 Teklife uye olursanız 0.5€ + 1€ = 1.5€ - 75 Teklife uye olursanız 0.5€ + 1€ + 2€ = 3.5€ - 100 Teklife uye olursanız 8.5€ - 200 Teklife uye olursanız 18.5€ - 500 Teklife uye olursanız 38.5€ - 1000 Teklife uye olursanız 73.5€ - 2500 Teklife uye olursanız 123.5€ - 5000 Teklife uye olursanız 198.5€ - 7500 Teklife uye olursanız 298.5€ Teklifleriniz bu sayılara ulaştığında bonus-community.de/bonussystem.html buraya girip odeme alırsınız. Site tamamen almancadır. Ben size nasıl uye olmanız gerektiğini anlatıyorum şimdi. Not: Bu sitede her zaman Almanca isim soyad, GERCEK (DOĞRU) Alman Adresleri ve Telefon numaraları kullanmak zorundasınız. Yoksa ban yersiniz. Alman Adresleri ve telefonları icin:directory.kompass.com/en/Germany/dir.php adresine giriyoruz. bir şehir ve firma seciyoruz. Aşağıdaki resimdeki gibi bilgileri alıyoruz. Referans linkime tıkladığınızda uye olmak icin bilgileri aşağıdaki gibi doldurun: Uye olduktan sonra mailimize gelen maili aktive ediyoruz. Site Hakkında Genel bilgiler 1 (para miktarınız ve onaylanan teklifler): i50.tinypic.com/1256pdw.jpg Genel Anlatım 2 (Teklifler ve Para miktarları): i48.tinypic.com/15d16e0.jpg Genel Anlatım 3 (Tekliflere uye olma): (Tekliflere uye olurken soldaki Schnellgutschriften menusundeki tekliflere uye olacaksınız) i47.tinypic.com/ormcdg.jpg Bilgilerinizi Girme: i34.tinypic.com/34hjlvt.jpg Odeme İsteme: 10€ olunca odeme istiyorsunuz. 10€ oldugunda; Odeme istemek icin Ihr Account -> Auszahlung'a giriyoruz. Ordan PayPal secip, mail adresimizi yazıyoruz ve onaylıyoruz. Odeme kanıtları en ustte mevcuttur. Hepsi kendi odeme kanıtımdır. Acıklama ve Ban Yememek icin Onemli Notlar (Kesinlikle okuyunuz): 1-) Her gun tekliflere uye olurken farklı ve gercek bilgiler (farklı isim soyad, farklı ve gercek adres, telefon bilgiler) GİRMELİSİNİZ. 2-) Hergun kayıt olduğunuz isim soyadlar farklı olmalıdır ve Alman isimleri olmalıdır. Alman isimleri icin google'a alman isimleri yazıp bulabilirsiniz. 3-) Hergun farklı adreslerle uye olmanız gerekmektedir. (Tekliflere aynı bilgilerle uye olabilirsiniz ama, hergun farklı olmalıdır). Gun icin tekliflere limitiniz dolana kadar uye olabilirsiniz. Ama bir teklif bir gun icinde 2ci kez uye olacaksanız yine tum bilgiler farklı OLMALIDIR.. AYRICA 2ci kez tekliflere uye olacaksanız, modeminizi yeniden başlatın! 3-) Tekliflere sorunsuz uye oldugunuzda, paralarınız hesabınıza anında da aktarılabilir biraz gec de gelebilir. Ama 12 saat icinde aktarılır. 4-) Kesinlikle 2 account acmayın, hileye başvurmayın. Gercekten işinizi duzgun yapın paranızı alın. 5-) Arkadaşlar nasıl uye olacagım gibi sorular icin anlatımları yaptım. Diger sorularınız icin burdan yardım alabilir veya pm atabilirsiniz. Herşeyi anlattım, tekliflere uye olurken Google Translate kullanabilirsiniz, gercekten cok yararlı ve almancanız gelişiyor Surekli Para Aldığım Teklifler: T-Home Gewinnspiel Family-Game.de Milliando - Ihre Millionenchance 0.04 razer Technikwinner Dubai Traumreise gewinnen macbook given 1. Raddiscount Onlin Panda Security - DE Be the first - iPhone2win Gewinnspiel (I pauldirekt.de - die Shopping-Community fur Lifestyle & Elektronik 0.02 geWIInnspiel.de Entertainment Gewinnspiel von BUNTE P&G Pampers Village iPad-Gewinnspiel Vodafone Bu işlemleri yaparak gunde 3-5€ arası para kazanırsınız. Zaten işi ilerlettiğinizde bonuslarla benim gibi 3 gunde 18€ kazanıyorsunuz. Tık başına 0.000001$ veren siteleri boşverin. İşte gercek teklif. Sitelere uye olurken asd[email protected] gibi mailler yazmayın, siteler almanca ve almanlar işi cok sıkı tutuyor. İstedikleri doğru duzgun iş yapmanız, yoksa ban yiyebilirsiniz. Lutfen dikkatli olun. Anlatılması gereken herşeyi anlattım. Turk ip'si ban yer miyim demeyin, yemezsiniz. İşinizi duzgun yaparsanız yemezsiniz. İşte alexa'dan sitenin trafiği. Turkiye 2'ci sırada. Turkiye'den odeme alanlar cok. . Referanslı linkimden uye olursanız hem yardımcı olurum, hem de memnun olurum. Referanslı link: bonus-community.de/?ref=49089&subid= __________________