Merhabalar, sayfa işine biraz hızlı başlayayım derken bir anda 6 tane sayfam oldu ve takdir edersinizki hepsiyle tek tek uğraşmak cok zor. amacım birkac tanesini elden cıkararak geri kalanlara daha fazla ilgi gostermek. Uye sayıları fazla değil ama yinede emek verdiğim icin sayfayı silmeye elim varmadı. ilk sayfa an itibariyle 99 uyesi olan,evet yanlış yazmadım sadece 96 uyesi bulunan espri sayfası. ikinci sayfada an itibariye 248 uyesi olan genclik dizisi arka sıradakiler disizinin yeni sezon sayfası, dizi başlayınca ciddi bir artış olabilir şuan kaynak olmadığı icin paylaşım yapamadım anca 200 kusur kişiyiz fakat gun gectikce artıyor. ucuncu ve son sayfa ise yine yeni sezonda fox'da başlyacak olan 'oğretmen kemal' dizisinin ilk acılan resmi sayfasıdır. Uye sayısı bakımından alanında ikinci fakat paylaşım bakımından ilk sıradadır. Bununda an itibariyle 420 uyesi var. Satılsın diye soylemiyorum ama dizi sayfaları sezon başlayınca gercekten guzel yerlere gelir. 1 Hafta surecek acık arttırmayı butun sayfalar icin 10 kuruştan başlatıyorum. Bitiş tarihi 01.09.2010'dur. __________________