Satilik Gladforum Sitesi
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Satilik Gladforum Sitesi
-
10-10-2019, 00:29:47Mrhb anlasildigi gibi gladforum satilik bassetmeye gerek yok Gladforum.net e girin bakin Konular: 29.497, Mesajlar: 84.419, Uyeler: 4.350 site domaine bakarsaniz bellidir iki seneye yakin vardir sadece bundan sonra fazla ilgilenemicegimden dolayi satiriyorum uygun bir fiyat verene devredecem host 5 ay var bitmesine lisans bir ay ve sorunsuz oturmus bir site gorebilirsiniz sitenin gladforum.net ve us ve org uc domaine devrediyroum yani anlasilacagi gibi cekiliyorum tamamen almak isteyen [email protected] den bana ulasa bilir herkonuda aydinlatirim host1gb alan 45gb ban ve mail db olusturma cogu sey limitsizdir Site adresi (Gladforum.net ve gladforum.us ve gladforum.org Site icin istenen fiyat (En Uygun Fiyat verene devredilecektir Sitenin aylık getirisi:Yok Sitenin acılış tarihi: 2006 Kategori, sitenin iceriği nedir: Genel Gunluk hit sayısı, kaynak link: Bilmiyorum internet uzerinden bakabilirsiniz Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2senelik net olan digerleri bir seneliktir Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Hepsi satilik sinirlama yok Hosting dahil midir: evet 1gb host 45gb band limitsiz mail ve alan adi barindirma 500 Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Saten bitmek uzere Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hicbirsorunyok __________________