Cok uygun fiyatlara, ozel asp-php-html-flash website tasarımı
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Cok uygun fiyatlara, ozel asp-php-html-flash website tasarımı
-
10-10-2019, 00:27:12Cok uygun fiyatlara, Ozel asp-php-html-flash WebSite tasarımı Web Tasarım BilgileriHer Tasarım Sıfırdan Kodlanacaktır. Her Tasarıma Tek Bir kişi Sahip olacaktır. Her Tasarım; Asp, php, html veya flash Kodlamalarından Oluşturulacaktır. Her Tasarıma; 1 Yıl Hosting ve Domain Sponsorluğu yapılacaktır. Bilgilendirme Tasarım Guvenliği İcin Sitenin Her Hangi Bir Sebepten Dolayı Kapatılması veya Calınması Soz Konusu Değildir ve Bu Sebeplerden Dolayı Kapatılma vs. Durumu Soz Konusu Olduğunda Sistem Sahibinin Zararı Karşılanacaktır. Ucretlendirme Ucretlendirme hakkinda tam bir bilgi vermek istemiyorum. Tasarımın Ozelliklerine Gore Ucret Belirtilmektedir. Fakat Piyasa Fiyatının Biraz Daha uygunu olacağına emin olabilirsiniz. İletişim "webmaster[at]webturkey[nokta]info" Messenger Adresinden Bize Ulaşabilirsiniz. Okuduğunuz ve ilgilendiğiniz icin Teşekkur Ediyorum ve Konunun Yanlıs Yere Acılmış olabileceği durumu soz konusu ise moderatorlerin taşımalarını rica ediyorum. Hayırlı Ramazanlar... __________________