RESİMLERLE SHELLCİYİZ V2 OYUN SİSTEMİ
ADMİN PANEL Admin panel girişi: AdminKP on izleme: Uye Yonetimi: Uye Duzenleme: 2. RESİM: Java işlemleri: Template Ayarla: Site Ayarları: Yedekleme: ANASAYFA: Resim2: Okey den goruntuler: Kampanya ve iletişim bilgileri: Kampanyamız 28 ekim tarihine kadar gecerlidir. Sistem shellciyiz.biz hostuna kurulup aylık olarak ucretlendirilmektedir, ilk ay kampanyadahilinde 250TL diğer aylar ise 35TL dir. Kendi Linux sunucusuna kurdurtmak isteyen GSM adresimizden bizimle iletişime gecsin. Kampanya shellciyiz sunucuları icin gecerlidir. İletişim: GSM: 0535 948 31 45 Sabit: (0324) 323 26 79 MSN: [email protected] DEMO: http://member.serishell.com Herkez bu kaliteye davetlidir. İyi calışmalar dilerim. __________________
Okey, 101, Tavla, Batak, Pişti Ozel Tanıtım Kampanyası
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Okey, 101, Tavla, Batak, Pişti Ozel Tanıtım Kampanyası
-
10-10-2019, 00:23:30Merhaba arkadaşlar, Shellciyiz ekibi olarak hazırladığımız PHP + Java oyun sistemini tanıtım kampanyasına sokmuş bulunmaktayız, herkezi bu ozel kampanyadan yararlanmaya bekleriz. Oyun sistemimizde 5 ayrı masa oyunu bulunmaktadır Java sistem yuksek performans icin Linux işletim sisteminde barındırılmaktadır. Java gzip sıkıştırma methodu mantığı ile calıştığı icin daha hızlı olup donma kitlenme gibi sorun neredeyse 0'dır. Script tamamen shellciyiz bize ait olup lisans, telif hakkı gibi bir sorun kesinlikle yoktur fakat onemli kısımları kodlanmıştır, lafı uzatmadan size eşsiz urunumuzu başlıklar halinde tanıtayım: *Tam konrollu profesyonel admin panel -Uye yonetimi uyelerin şifresine kadar butun bilgilerine kolayca erişebilir ve isterseniz toplu mail atabilirsiniz, -Uyeye yetki, puan ekleyebilirsiniz, -Uyeyi banlaya bilirsiniz, -Uyeyi pasifleştirebilirsiniz, -Ucretli uyelik acabilir ucretsiz uyeliği ucretliye cevirebilirsiniz. *Java server işlemleri -Oyun serverlerini admin panelinizden SSH veya uzak masa ustu benzeri hicbir araca gereksinim duymadan rahatca resetleyebilirsiniz* bu Shellciyiz.biz'e ozel bir ozelliktir. *Sayfa Ozellikleri -İstediğiniz zaman rahatca admin panelinizden yeni sayfalar ekleyebilirsiniz. -Template Ayarla scriptimizin en guzel ve alternatifsiz 2. ozelliğide budur, admin panelinizden kolayca sitenin Header grafiğini (logosunu), foother grafiğini(alt kısım resmini), uyegirişi logosunu, uye girişi altkısım remini, background (arka plan) resmini, foother header body kısmının renklerini değiştirip yazıların konumunu ve kalınlığını ayarlaya bilirsiniz. Kısacası sitenizin butun tasarımını değiştirmeniz birtek admin panelinden template ayarlaya girmenize bakıyor. *Site Ayarları -Sitenin ismini copyright gibi bilgilerini değiştirebilir ek bir forumunuz varsa URL sini girebilirsiniz. -Site parabirimi (ucretli uyelik icin) secebilir uyeliği mail veya forum onaylı yapabilirsiniz. *Yedekleme -Tum veri tabanını tek tık ile panelinizden yedekleye bilirsiniz *Mesaj yonetimi -Sevgini haykır scripti java apletin altıne eklendi mesaj yonetim paneli ise script'in admin paneline entegre edildi. *5 ayrı aplet Okey, 101, tavla, batak, pişti *256 kişilik radyo yayını