Site adresi : www.paylasbakalim.com Site icin istenen fiyat : 50 YTL Minimum Fiyat : 50 YTL Minimum Artış : 5 YTL Hemen Al : 350 YTL Sitenin aylık getirisi: google adsense gunluk 1 $ civarı her yerde Adsense olmadığı icin Sitenin acılış tarihi: 02.06.2007 Kategori, sitenin iceriği nedir: Toplist-oyun-video-forum-fıkra-sorun paylaş-medya Gunluk hit sayısı, kaynak link: extreme koymadım hic sitenin altında online sayısı yazıyor Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2006 kayıtlı ve 2008 uzatılmıştır pagerank 3 tur Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hayır yok Hosting dahil midir: hayır Banlı olduğu sponsor var mı: hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Aspplus tarafından yazılmış olup lisans kodu verilecektir Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır ozel notlar : domain 2006 yılında alındı ve 2008 e kadar uzatıldı pr değeri 3 olup gpr 4-5-6 arası değişiyordu backlinkleri sağlamdır. toplamda 838 site kayıtlıdır ve hergun yaklaşık 10-20 site ekleniyor. gelen hit sadece google dır FORUM bolumunde Konular: 8.902, Mesajları: 18.973, Uyeler: 14.703 bulunmaktadır.FIKRa bolumunde ise 350 adet fıkra bulunmaktadır. VİDEO bolumunde ise 22 uye ve 3402 tane video bulunmaktadır. yaklaşık 600-700 tanesini kendim ekledim manuel olarak OYUN bolumunde ise script kesinlikle marez olmayıp baysal tarafından yazılmıştır kendisine soz verdim başkasına satmıyacağım diye ama siteyi komple sattığım icin sorun yoktur. oyunları kendim elle ekledim şuan 235 tane oyun vardır ve FTP de 500 den fazla oyun vardır hepsini eklemedim. Not : site satılmıştı odemesi bekleniyordu odeme gelmediği icin tekrar satıyorum.. icindeki scriptlere bakarsak bu paraya bu site cok cazip. alan kişiye hayırlı olsun diyorum.. bu arada GPR buyuk ihtimalle 4-5 gelir. __________________