İlk olarak 2008 yılında İstanbul’da PoyrazDizayN.Com WBH* Olarak Hizmete başladık. Piyasada Bizi Bilen Sitelere web tasarım hizmeti vererek urunlerini ve hizmetlerini en iyi şekilde tanıtmalarında, muşteri portfoylerini en yuksek duzeye cıkarmalarında buyuk rol oynadık. Surekli artan portfoylerimiz ve Internet reklamcılığı sektorunde kazandığımız tecrube ve kalitemizle İstanbul bolgesinde bulunan bir cok firmanın daha Internet dunyasında ihtiyac duyulan her turlu tanıtım ve pazarlama hizmetleri ile tanışmalarını sağladık. Muşterilerimize karşı samimi yaklaşımımız ve her turlu koşulda muşteri memnuniyetini hedef alan kaliteli hizmet ve uretim sonrası teknik desteğimiz ile Internet reklamcılığında bizi tercih eden muşterilerimizin guven ve takdirlerini kazandık. 2009 yılının Ilk Aylarinda Cikardigimiz Professional Panelimizle sektorumuzdeki pazar payımızı ve hizmet ağımızı genişlettik. Bugun Sesli Sohbet E Ticaret Ve Kisisel Sitelerimize, 3 yıllık tecrube ve bilgi birikimi ile, talep ettiğiniz urunlerin uretiminde duyulan heyecanımızla, her yeni projeye PoyrazDizayN.Com WBH* Bilinci ile başlayan, her biri konusunda uzman kaliteli ekibimizle, bizden beklediğiniz kaliteyi ve hizmeti size sunmaya devam ediyoruz. NELER YAPIYORUZ ? SesliSohbet SesliChat Paneli SpeakyChat Odalari Sesli Sohbet Ve SesliChat Panellerimizde En Ileriyi PoyrazDizayN.Com WBH* Bilinci Ile Dusunuyoruz Konusunda uzman ekibimiz ve birikimlerimizle kaliteyi, kalite ile tanıtmayı ongoruyoruz.Panellerimizde kaliteyi on planda tutarak sizi en iyi şekilde tanıtmayı hedef alıyor ve surekli sağladığımız teknik desteğimiz ile kalitemizi garantiliyoruz. WEB TASARIMI Biz her yeni projeye yeni bir heyecanla ve PoyrazDizayN.Com WBH* Bilinci ile başlıyoruz. Konusunda uzman ekibimiz ve 3 yıllık birikimlerimizle kaliteyi, kalite ile tanıtmayı ongoruyoruz. Tasarımlarımızda kaliteyi on planda tutarak sizi en iyi şekilde tanıtmayı hedef alıyor ve surekli sağladığımız teknik desteğimiz ile kalitemizi garantiliyoruz. CD Kartvizit (Tanıtım CD’si) PoyrazDizayN WBH*, bir kartvizit adres ve telefon numaralarınızdan daha fazla ne icerebilir ? Firmanızın tarihcesini, hizmetlerinizi, referanslarınızı, urunlerinizi ve hatta firmanızı tanıtan bir video filmini. Arzu ettiğiniz daha bircok şeyi. Muşterilerinizin firmanızı daha iyi tanımalarını, urunlerinizi tum detayları ile gormelerini ve calışma ortamınızı gorsel olarak izlemelerini sağlayabilirsiniz. Grafik Dizayn & Grafik Animasyon Arzu edilen şekilde grafik, reklam e-mailleri, flash reklam banner’ları tasarımlarının yanı sıra 3 Boyutlu urun, 3 Boyutlu ortam tasarım ve animasyonları gercekleştiriyoruz. 3D Max Vb.. İşleriniz. Hosting – Domain (Alan Adı Barındırma – Alan Adı) Size gerek Turkiye’deki gerekse Almanya’daki Linux serverlarımızla, yuksek hızlı bağlantı ve sorunsuz hizmet sunuyoruz. Ayıca hosting alanlarımızda bulunan detaylı istatistik sayfaları sayesinde web sayfanıza, nerden ulaşıldığını, nasıl ulaşıldığını gormeniz mumkun. Arama Motorlarına Kayıt Sizin icin urettiğimiz veya mevcut olan web sitelerinizi Internette en yaygın arama motorlarına ekleyerek aranan firma değil bulunan firma olmanızı sağlıyoruz. Logo Tasarımı (Kurumsal Kimlik Calışması) Kurumsal kimliğinizi ortaya koyacak, her turlu kullanıma uyum sağlayacak (kartvizit, fatura, broşur vs.) ve sizin kalitenizi yansıtabilecek duzeyde Logo tasarım hizmeti sunuyoruz.
PoyrazDizayN.Com
İletişim : [email protected] Sesli Sohbet Panelleri Referanslar İcin İletişime Geciniz.. DipNot : PoyrazDizayN.Com Bana Ait Değildir. HerHangi Bir Ozel mesaj vs. atmayın. İletişim İcin Msn' adresini Ekleyin. Kendisi Tanıdığım, ve tanıtımını yapmamı istedi, ufak bir yardımda bulundum.Teşekkurler, İyi forumlar.. __________________