bilgisayarla biraz fazla hemhal olmanın sonucu . mail ardesime gelmiş okumak isterseniz?

Değerli Teknik servis, Gecen yıl aldığım "ErkekArkadaş 5.0" programını "Koca 1..0" seviyesine yukselttim.Ama tum sistem performanslarında bir yavaşlama soz konusu, ozellikle "ErkekArkadaş 5.0" bolumunde bulunan "Cicek 8.0" ve "MumIşığındaYemek 6.3" işlemleri "Koca 1.0" programında yok.. "Koca 1.0" programı devreye girince bir cok program devre dışı kaldı, "Romantizm 9.5" ile "Ozelİlgi 6.5" kesinlikle devre dışı, ama bunu yerine "Sınırsız TV 0.4" ve "Maraton 1.35" surekli calışıyor."Sohbet 8.0" ve "EvTemizliği 2.6" >sistemi cokertiyor. "Kavga 5.3" programı fayda etmedi. Ne yapmam gerikiyor.

İmza Umutsuz

========================= Sayın Umutsuz.
Bir kere bu olayı şoyle gormeniz gerek "ErkekArkadaş 5.0" bir eğlence paket programıdır, "Koca 1.0" ise başlı başına bir işletim sistemi. "http:/ Beni sevdiğini duşunuyordum.html" komutunu yazarak "GozYaşı 6.2"'i indirin ve "SucluHis 3.0"'ı guncellemeyi unutmayın.Eğer bu uygulamalar doğru sonuc verirse "Cicek 2.0" ile "MumIşığındaYemek 2..1" kısa bir sure icin devreye girebilir.Ama sakın cok sık uygulamaya koymayın yoksa "Koca 1.0" otomatik olarak koruma programı olan "SessizceSuratAsma 2.5" devreye sokar.Ama ne yaparsanız yapın kesinlikle "Kaynana 1.0"'ı calıştırmayın. (Ekran goruntusunu bozan ve sistem kontrolunu kaybettiren bir virus ortaya cıkar).Ayrıca "ErkekArkadaş 5.0" 'ı kesinlikle yeniden yuklemeyin.Bu kabul edilmez uygulama ciddi sorunlar yaşatabilir ve "Koca 1.0" bunu kaldıramaz. Kısacası "Koca 1.0" cok guzel bir işletim sistemi, ama sınırlı hafızaya sahip ve yeni uygulamaları hemen kavramaya musait değil.Performans arttırıcı ek programlar tavsiye ederiz, mesela, "SıcakYemek 3.0" ve "SeksiİcCamaşır 7.7" cok faydalı olur. İyi Şanslar Teknik Departmanı.