selam arkadaşlar elimde dedi-kodu.com domainivar birsure kullandım nasıl ve neolarakmı haberportal scripti kurdurdum ve icerik olarakda magazin sağlık guzellik resimgalerisi videogalerisi resim ve videoların herbiri secmeceydi secmece derken her unlunun her resmi yerine cok ozel secme resim albumleri vardı ve 2 yıl icerisinde cekilen resimlerdi anlıcanız sitemin iceriğini tekbaşıma yukluyordum acemiyim ama iceriğimi secme ve ozgun olması icin uğraştım sabahlarakadar yazdım sitemi google kendi indexledi ben indexlemesi icin herhangi bir caba gostermedim sadece icerikle uğraştım ve indexten 3 hafta kadar belki gecmişti ama sitemde 3 farklı sayac google sayyac.com anlıcanız 4 sayacvardı ve ortalamalarına baktığımda gunluk hitim 350 400 lerdeydim 1 aylık site icin mukemmeldi ama bundan 2 hafta once kadar gavurun biri geldi sitemi hack ledi acemi olduğum icin scriptteki acığı ben gormedim bilmiyordum kuran arkadaş ya haberiyokdu yada banasoylemedi onca emek boşu boşuna yokoldu sabahlar ettiğim emeklerimi hicetti 5 dakikada bende yedeği vardı ama birdaha hack edilirdiye o scripti kuramadım ve şuanda smf portal kurdu bir arkadaş bende sitemi bu haliyle takas etmek istiyorum veya alıcı cıkarsa domain ve host fiyatına vereceğim hostumda 2 bolum mevcut şuanda anadizin:dedi-kodu.com oyunbolumu:dedi-kodu.com/game oyunları bot link veya html kodla yuklemedim oyunların herbiri az olsada kendi hostumdadır buşekilde genelbir forum la takasıda duşune bilirim veya satın almak isteyenarkadaşlar iletişim kurabilirler 05438071006 msn: ttnet[AT]kelebekmail.com iletişim adreslerim __________________