Arkadaşlar hepimiz icin harika bir fırsat olduğu icin sizinle paylaşıyorum. ben gercekten cok memnun kaldım. 1 yıl boyunca bircok dunya ligini 15 TL'ye izlemenin keyfini cıkarmanızı oneriyorum. Odemeleri Plimus.com uzerinden kredi kartınızla yada paypal hesabınızla yapabiliyorsunuz. Urunu aldığınızda izleyebileceğiniz liglerin listesi ise şoyle: İngiltere Premier Ligi, İspanya Ligi, Almanya Bundesliga, İtalya Seria, Şampiyonlar Ligi, Uefa Avrupa Ligi, İskocya Ligi ve 2011 Asya kupası, Amerikan Futbolu(NFC) Ligi, UFC(Amerikan Boks Maclarını) yıllık sadece 10 TL'ye izleyebilirsiniz. Şuan indirimde ve soylediklerine gore kısa sure icinde indirimleri bitecek. Kacırmamanızı oneririm. plimuser.com/genel/1-yil-boyunca-dunyadaki-bircok-ligi-sadece-20-tlye-izlemek-ister-misiniz.html Yukarıdaki linkten daha fazla bilgi edinebilirsiniz arkadaşlar.. Urun kısa bir sureliğine 10 TL indirimde arkadaşlar. İndirimin suresi gecmeden hemen şimdi temin edebilirsiniz ! Urunu bu siteden alan 4 kişi var arkadaşlar. Onlar buradan urunden memnun olup olmadıklarını soyleyebilirler. Herkese iyi seyirler... __________________