Yakında ucretli domain e gecireceğim bi sitem var. Genel olarak sağlık, moda, aşk, kişisel gelişim konularına ayrılmış 4-5 mini blogdan oluşuyor. İnternette bulabileceğiniz bazı "kadın ve yaşam" sitelerinin unisex versiyonu gibi duşunebilirsiniz. Bu bahsettiğim konulardan herhangi birini secip, haftada bir siteye bir yazı hazırlayacak elemanlar arıyorum (sitede "editor" olarak geciyorlar) Henuz altı kişi toplayabildim. Para falan vermiyorum baştan soyliyim yazdıklarınızı binlerce kişinin okuması yeter bence editorlerin her biri icin animasyonumsu cizgi karakterler oluşturuyoruz ya da isterseniz size link verip, "alın buradan oluşturun" diyoruz sonucta ortaya cıkan kartvizitimsi şeyinizi de her yazınızın sol ustune ekliyoruz.ornek link veya resim koyamıyorum, 50.mesajımı atmadım daha cunku :/ yine de bi şoyle deniyim: *******/i22eSH Her neyse işte. bu arada yazdıklarınız direkt siteye eklenmiyor. sitede editor kanalı adında forum benzeri bi yapı var(editorlere ozel tabi). bu kanal uzerinden yazdıklarınızı aktarıyorsunuz, duzeltmelerinizi yapıyorsunuz, ardından da siteye konuluyor. Bu kanalda editorler dedikodumuzu falan da yapabiliyor, o kısım size kalmış Neyse, ilgili olanlar bi şekilde ulaşırsa merak ettikleri her şeyi cevaplarım zaten. si yu __________________