Satılık portal Hic 20 milyonu gecmez bile icine 450 konu acmtırmıştım + cevaplarda var uyelerde cevap yazmıştır konuda acmıştır daha yeni site karadeniz ... Site ismini vermiyorum guvenlik acısından link ide vermiyorum... ilitişim: aslanbaba_92 @ h o t m a i l . c o m lutfen buradan o caıkolmasa: bilpor @ h o t ma i l . c om almak isteyen baş vurlaiblir buralardan fazla bir apra değil 100 milyon gibi 50 milyonda değil 20 olmadı duşebilirm icinde bolumler var konular var portalda eklentiler var site guzel + 24 saat destek var isteidğiniz eklentiyi bulup koabilirim Herturlu Destek var eğer acemiyseniz siteyi suslemeye bayılıyorsanız Buyrun Eğer niyetliyseniz aslanbaba_9 2 @ h o t m a i l . c o m msn de KONUŞURUZ OZET : SATILIK PORTAL (forum) Toplam 15 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız:.... Kullanıcılarımız toplam 513 mesaj attılar in 482 subjects NİYETLİYSENİZ FORUM (PORTAL ALAMAYA HEMEN VEREİBLİRİM DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM a s l a n b a b a _ 9 2 @ h o t m a i l . c o m not: satmaya gfeince bakamıyorum artık siteye uğraşcak vaktim yok Hic bir aksilik olmaz adminlik yetkini verecem ve başka admin olmayacak ] MSN DE BOŞLUKLARI BİRLEŞTİRİNİZ __________________