Kuracağım forum scripti:Her turlu smf,phpbb,invision,mybb,punbb.Site olarakta wordpress ve joomla...Daha bircok kurabilirim soylerseniz yaparım... Hosting ve domain bilgisi: Domaini ve hostu siz kendiniz vericeksiniz bana...Eğer free hosta kurmamı istiyorsanız awardspace gibi kaliteli hostlar dışında kurulum yapmıyorum... Forumda kurulacak olan eklenti ve temalar:Gerekli eklentileri kurarım,tema koyarım,nasıl koyulduğunu anlatırım... Extra ayarlamalar:Smf forum kurdurmak isteyenlere ekstra ayarlamalar olarak bircok mod kurarım... İstediğim ucret:5 tl (hepsi dahil,mod kurmak icin herhangi bir ucret almıyorum...Tum yazılımlar icin her biri sadece 5 tl) Referanslarım:Yok,olursa yazarım... Ek mesaj:Vbulletin forum kurmuyorum cunku sahte yazalım veriyorlar falan filan...İlk 3 gun yazılımlar hakkında bana ozel mesajla soru sorabilirsiniz,cevaplarım...Smfde ileri derecede iyiyim,fakat diğer yazılımlarda belki sorularınızı yapamıyabilirim,bu yuzden lutfen basit sorular sorun,diğerleri icin yardım forumlarını ziyaret edin...(Basitten kastım mesela nasıl tema koyulur,nasıl mod kurulur,konu acılır filan...) Eğer kurmamı istiyorsanız bana ozel mesajdan ulaşın... __________________