PHP Firma Rehberi Scripti
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- PHP Firma Rehberi Scripti
-
09-10-2019, 23:44:38-PHP-MYSQL ve sef linkler -Gold ve Normal olmak uzere 2 ceşit uyelik -Gold ve normal uyelerin girebileceği maksimum icerik sayısını ayarlayabilme -Urun ekleyebilme ozelliği -Kategorilenmiş ilan ekleme ozelliği(alım,satım,bayilik vs) -Anasayfada slide şeklinde vitrin urunleri -Anasayfada son eklenen firmalar ve haberler -Sektor ve firma detay sayfalarında dinamik title -Firma,ilan ve urun detay sayfalarında etiket(firma adı yada ilan,urun başlığından otomatik oluşturma) -Hızlı ve Detaylı arama -İceriği ayarlanabilen yardım,gold uyelik ve kullanıcı sozleşmesi sayfaları -Sitemap -Panelden ayarlanabilen logo ve 2 reklam alanı Gold uye firmalar: -Normal uyelerden fazla icerik girebilme(ilan,urun) -Sektorunde ve aramalarda onde cıkma -Eklediği urunlerin anasayfada slide şeklinde gozukmesi -Ozel firma detay sayfası -Listelemelerde belirgin olarak gozukme Yonetim Panelinden: -Yeni uye olan firmaların onaylanması -Sektor ve alt sektorleri ekleme/duzenleme/silme -Firmaları duzenleme/silme -Urunleri duzenleme/silme -İlanları duzenleme/silme -Gold uye ekleme/cıkarma -Haber ekleme/duzenleme/silme -Gold uyelik tanıtım,yardım ve kullanıcı sayfalarının iceriklerini duzenleyebilme -Ayarlar kısmından: Site başlığı(title),anahtar kelimeler,meta description,yonetici giriş bilgileri,yonetici maili,logo,2 reklam alanı,normal ve gold uyelerin ekleyebilecekleri ilan ve urun sayısnı ayarlama... Demo :firma-rehberi. co. cc - demo kullanıcı : [email protected] - demo şifre : 123456 Fiyat : 100tl İletişim : iletisim @ serdarsaygin.com __________________