Tercih robotu icin fiyat istiyorum.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Tercih robotu icin fiyat istiyorum.
-
09-10-2019, 23:44:29Tercih robotu ihtiyacım var. php-mysql ile yapılacak. http : //w ww.meb.gov.tr/Sinavlar/Istatistikler/2010/1_YerlesTavanTabanPuani.pdf Olmazsa olmaz ozellikler: Bu adresdeki gibi bir pdf ve excel dosyasını kolay bir bicimde veritabanına aktarılabilir olacak. Tercih yaparken puan, sıralama ya da yuzdelik dilime gore yapılacak. (ornek artı eksi 20 puan aralığında arama yap gibi bu ozellik otomatik ve manuel olmalı) İl-okul turu-cinsiyet-dil e gore sınırlama yapılacak. Her sayfada 50 sonuc cıkacak ve sonuclar sayfalandırılacak. En fazla 250 sonuc bulacak daha fazla sonuc cıktığında tercihinizi sınırlayın diye uyarı verecek. Yazdır tuşu ile sonuclar yazdırılabilecek (Sayfaya sonuclar duzgun bir bicimde sığdırılmalı) Script başkasına verilmeyecek. İstediğimde sınırlama yapılacak alanlara yenisini ekleyebileyim (orneğin yatılı-gunduzlu gibi ya da 1.puan turu, 2. puan turu gibi) Yani iki tur sistem olacak biri ozelliği sınırlama diğeri sayı aralığını bulma Olmasa da olur ozellikler: Mobil cihazlar ile bilgisayarı ayırt edip buna gore tema kullanma yada dinamik sayfa ile bu sorunu cozme (Yazdır ozelliğinin goruntusunu bozmamalı) Admin paneli olsun, olmuyorsa da php uzerinde // etiketi ile acıklama yazılsın buradan değerleri aktif ya da pasif yaparım. Sizden fiyat teklifi bekliyorum. __________________