Web Sitesi Almak İstiyorum Ancak...
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Web Sitesi Almak İstiyorum Ancak...
-
09-10-2019, 23:43:03Ben bir .com uzantılı web sitesi kurmak istiyorum ancak sitenin iceriği ve gorsel tasarımı suan icin belli değil.Dahası ortağım 5000 uyesi olan bir siteyi satın alıp kendi belirlediğimiz alan adıyla tekrar acabilir. Ya da icerisinde cok fazla bilgi barındıran bir site tasarlayabiliriz.Dediğim gibi şuan hicbir şey belli değil. O yuzden sorum şu ben suan icin aylık trafiği,alanı vs . en duşuk olan bir web sitesini alsam daha sonra ister 10.000 uyelikli bir site istersem bilmem kac Terabyte 'lık bi siteye donuşturebilir miyim ? Ayrıca flash,ajax vs vs vs her turlu web aracına uygun bir site mi oluyor aldığım her site ??? Yani sadece ismi alıp garantilesem gerisini sonradan istediğim gibi duzenleyebilir miyiz ? Daha sonra istersem atıyorum video paylaşım sitesi ya da forum sitesi kurabilir miyim ?? (tasarım ve programlama tamamen bize ait olacak biz sadece web alanı adını xxxx.com olarak almak istiyoruz ) Bir de turk host firmasndan mı yoksa yabancı host firmasından mı alsam ??? Lutfen net bir bilgisi olmayan arkadaşlar yazmasın... Simdiden cok tesekkurler __________________