Arkadaşlar google adwords e ait elimde 6 adet 100 tl lık toplamda 600 tl lık kupon kodları var. Bu kodları nasıl temin ettim diyeceksiniz; bu kodları ben bir webmasterim yani internet sitesi yapıyorum, internet sitelerini barındırmam icin natro hosting ve domain firmasından hosting paketi her satın alışım da bana natro.com bedava 100 tl lık kupon veriyor. Benim acmış olduğum internet sitelerini tanıtma ihtiyacı duymadığım icin bu kuponlar bana lazım değil, o yuzden satıyorum. Ancak bazı şeyleri baştan hatırlatayım bu kuponların tamamının son kullanma tarihleri 30 haziran 2011 dir (bu tarih google adwords sistemine en son ne zamana kadar tanıtabileceğinizi ifade eder ve 30 hazirana kadar acabileceğiniz google adwords hesaplarına bu kodları tanıtabilirisiniz; 30 haziranı gecerse actığınız hesap kuponları da o gunden once tanıtmayıp 30 hazirandan sonra sisteme tanıtırsanız kuponlar gume gider) ve bu kuponları kullanabilmeniz icin google adwords hesabını ya yeni acmanız gerekiyor ayrı ayrı 6 hesap her reklam icin ya da mevcut hesabınız var ise o hesaplarınızın acılma tarihi toplamda 14 gunu gecmemiş olmalıdır; yani yeni bir hesap dahi ayrı ayrı 6 defa hesap acsanız dahi o hesaplar acılalı 15. gun olmadan o kuponların reklam kodları google adwords sistemine dahil edilmelidir. Aşağıda kuponların baş harfleri yer almaktadır elimde bu kuponların olduğunu gostermek icin yazıyorum. Şayet yukarıdaki maddeler sizin icin uygunsa dediğim gibi 6 adet toplamda 600 tl lık kuponları 200 tl ye satıyorum... İşte kuponların baş kısımlarına ait serialleri; CH8Q-2BGA-GFCX-XXXX-XXX ==> 100 TL. 33JP-D22J-GQYX-XXXX-XXX ==> 100 TL. CH8P-G4L5-WT5X-XXXX-XXX ==> 100 TL. } 600 tl. sı CH8P-G7JA-HNKX-XXXX-XXX ==> 100 TL. CH8P-GA3N-3HRX-XXXX-XXX ==> 100 TL. CH8P-GCHU-W3CX-XXXX-XXX ==> 100 TL. Bu kuponları natrodan aldığımı belgelemek icin natronun gonderdiği mesaj; bu arada bazı yerlere ......... koydum ki natro ya bir şikayet olmasın.... Sayın ................, [CUSTOMERID] muşteri numaranız ile ................ adlı Hosting hesabınıza bağlı Google Adwords Kupon kodunuz: CH8Q-2BGA-GFCX-XXXX-XXX İyi gunlerde kullanmanız dileği ile, Google Adwords Kullanım ŞartlarıDeneme kuponu, sadece adwords.google.com.tr adresi uzerindeki cevrimici kayıt işlemini tamamlamış, hesabını kupon kodu girildiği tarihten en fazla 14 gun once oluşturmuş ve fatura adresi Turkiye'de olan yeni AdWords kullanıcıları icin gecerlidir. Bir AdWords kullanıcısı sadece bir deneme kuponu kullanabilir. Google AdWords'un ve deneme kuponunun kullanılması, soz konusu hesaptaki reklamların onaylanmasına, gecerli bir şekilde kayıt yapılmasına ve şu anda yururlukte olan Reklamcılık Şartlar ve Koşulları'nın kabul edilmesine bağlıdır. Kupon değeri, kupon kodunuzu ve faturalandırma tercihlerinizi hesabınıza girmenizi takiben yeni AdWords hesabınıza otomatik olarak işlenecektir. Eğer Faturalandırma Tercihleri'nde sonradan odeme yontemini secerseniz, (şu anda 7 TL olan) hesap etkinleştirme ucreti, kupon kodu hesabınıza işlenmeden once bu kodun değerinden duşulecektir. Eğer onceden odeme yontemini secerseniz, kupon değeri hesabınıza işlenmeden once hesabınızı aktif hale getirmek icin minimum bir ilk odeme gercekleştirmeniz gerekir; hesap etkinleştirme ucreti de bu ilk odemenizden alınır. Kupon değerini aşan her turlu reklamcılık masrafı icin ucretlendirilirsiniz. Tahakkuk edebilecek butun vergilerden de kullanıcının kendisi sorumludur. Eğer kupon değerini kullandıktan sonra daha fazla harcamada bulunmak istemiyorsanız, hesabınızı takip etmeli ve kupon değerini tam anlamıyla tuketmenizden once ya da tuketir tuketmez kampanyanızı durdurmanız ya da silmeniz gerekmektedir. Deneme kuponu bir başkasına devredilemez, satılamaz ya da takas edilemez. Eğer Google AdWords hesabınız, Deneme kuponunuzun verildiği para biriminden başka bir para birimine sahipse, kredinin gercek tutarı doviz kuru dalgalanmalarına tabi olabilir. Google hesabınızın oluşturulmasıyla ilgili sizinle kuponunuzu almak icin sağladığınız iletişim bilgileri uzerinden bağlantıya gecebilir. Deneme kuponu teklifi, Google Ireland Limited ve/veya ulkenizde AdWords hizmetini sunan bağlı bir şirket tarafından herhangi bir sebeple ve herhangi bir zamanda değiştirilebilir ya da geri alınabilir. Deneme kuponu teklifi, kuponunuzu iceren medyanın ilk basıldığı tarihten 3 ay sonra sona erer. Fiili son kullanma tarihi ise kuponun uzerinde belirtilir. Kanunlarca yasaklanması ya da kısıtlanması durumunda kupon gecersizdir. Google ve AdWords, Google Inc ticari markalarıdır; ABD ve diğer ulkelerde kayıtlıdır. Bu deneme kuponunu kullanabilmeniz icin, bu şartlar ve koşulları kabul etmeniz gerekmektedir. Bu koşulları google istediği gibi değiştirme hakkına sahiptir. Her turlu sorunuzda bize [email protected] adresinden ulaşabilir veya +90 212 213 1213 nolu telefondan muşteri hizmetleri ile goruşebilirsiniz. Saygılarımızla, Natro Hosting ® Muşteri Hizmetleri Şimdi asıl sorun odeme şekli şayet kabul ederseniz sizlerden parayı nasıl temin edeceğim onu bilmiyorum bir fikri olan varsa paylaşsın. Kupon kodlarını e-mail yolu ile gonderirim o sorun değil ancak odemeyi nasıl alacağım onunla ilgili acıkcası aklım durdu? Cunku kupon kodlarını başta gondersem odeme gelmezse yanarım; ee aynı şekilde karşı taraf diyecek ki parayı gonderdim kodları gondermez ise yanarım nasıl olacak bilmiyorum ??? Şimdiden ilginiz icin teşekkurler... __________________