/wmturk .net/ haber demo /h2/ Demo Buradan>>>>>>>> e mail adresim:[email protected] Evet arkadaşlar gunlerce uğraştım ve sonunda bitti. Full Turkce, hatasız, acıksız, her turlu haber sitesi kurmaya uygun Joomla+Tema+eklentileriyle birlikte quickstart pakedimiz hazır. Kendiniz kurmaya calışsanız gunlerinizi ve saatlerce emeğinizi alacak sistemi sizin icin bir araya getirdim ve full olarak sunuyorum.Sitemizin ozelliklerine gelecek olursak. Oncelikle bildiğiniz gibi joomla ile sadece haber sitesi değil her turlu site kurmak mumkundur. Bu yuzden kendinizi sadece haber sitesi diye kısıtlamayın. Spor,belediye ya da portal siteleri icin de gayet uygundur. İsteyenler icin renk değişimi yaparım.Cok cok ucuz anlaşabileceğimizden eminim Diğer ozellikleri ise şoyle. -Slide show, yorum, hava durumu, anket, flash haber gibi haber sitesi eklentileri. -Tumuyle ayarlanabilir site genişliği ve yazı karakteri buyukluklukleri. - Haberlerinizi butun buyuk sitelere ekleyebilmek icin bookmark eklentisi, sayfanızın ve haberinizin istediğiniz bolgesine reklam koymak icin otomatik reklam yerleştirici, foto galeri gibi yan eklentiler (isteğe gore daha fazlasını da ekleyip ayarlayabilirim). -Kullanılmasını Tasvip etmesemde siteye demo haber ekleyebilmek icin haber ceken botlar ekledim ve ayarladım (rss'den). Kullanıp kullanmayacağınız yada silmek size kalmış. - Temiz bir gorunum ve istediğiniz kadar reklam alanı. (wmturk .net/ haber demo /h2/) Demo Buradan>>>>>>>> __________________