Bir Yil Ucretsiz web alani Dagitiyorum SInirli sayida Acele edin
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Bir Yil Ucretsiz web alani Dagitiyorum SInirli sayida Acele edin
-
09-10-2019, 23:22:39Arkadaslar Oncelikle Kendim Resellere sahibim belirli sayida web alanini 1 YIL sureli deneme amacli dagitiyorum.Bir yil garantilidir kimsenin icinde kuskusu olmasin.Servar Unix. Oncelikli Sartlarim.... Adult veya Erotik icerik olmayacak. Crac.,Serial buna benzer ilegal icerik bulunmayacak. Baskalarini veya bir yonetimi hedef gosteren bolucu icerik olmayacak.. Herhangi bir resmi kurumla veya kurulusla baglantili icerik olmayacak. Lisanssiz Forum veya buna benzer ucretli scriptler lisanssiz kullanilmayacak Bu sartlar cercevesinde sitesini kurabilecek 10 arkadasimiza Kesinlikle hic bir Ucret talep edilmeden ; Not:iki gun icinde 3 adedi tukendi gerisine siz yetisin 100 Mb Web alani 5000 Mb Bandwidth 500 Pop3 Mail Hesabi 1 Ftp Hesabi 5 Alt Domain 5 Park.Edil. Domain 5 MySQL Databases 5 Mail list. Yukarda yazili olan Miktarlarda Web alani verilecektir. Ayrica kendim site yapacak vakte ve cok fazla deneyime sahip degilim Benim icin bir host sitesi kuracak bir kisiyede tabiki; (Deneyim sahibi bir kisiye) 2 Yil Ucretsiz.. 500 Mb Web alani 20000 Mb Bandwidth 2000 Pop3 Mail Hesabi 2 Ftp Hesabi 10 Alt Domain 10 Park.Edil. Domain 20 MySQL Databases 5 Mail list. yukarida yazan degerlerde Web alani verecegim.. Lutfen Konuyla Ilgilenen Vede Kotu niyet tasimayan ciddi arkadaslarimiz benimle baglantiya gecsinler. Mail adresime msn adreslerini gondersinler. En Kisa zamanda Kendileriyle kontaga gececegim.Simdiden ilgilenen arkadaslarimiza Tesekkurler.. Mail adresim [email protected]:de adrese dikkat com degil de olacak eklentisi... __________________