Lisansli vBulletin Forum Satiliktir! Konular: 13.721, Mesajlar: 52.922, Uyeler: 7.094
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Lisansli vBulletin Forum Satiliktir! Konular: 13.721, Mesajlar: 52.922, Uyeler: 7.094
-
09-10-2019, 23:22:07Arkadaslar elimde 2 tane forum ve bir hosting sitesi oldugu icin, forumlarla ilgilenmeye zaman bulamiyorum... Bu yuzden bir tanesini satmaya karar verdim.. Forumumuz vBulletin(Omurluk Lisansli) Forumdur... 166$ KDV Haric fiyatidir... KDV dahil 188$ dir normalde lisans... Visionscripts sitesinden Hide mod satin almistim ama bir ay kullandim sonra siteyi update ettim zamanim olmadigindan tekrar kuramadim... Oda yaklasik $34 di sanirim... Sitemiz yaklasik bir senedir onlinedir, hic bir aksilik yasanmadi simdiyekadar kapanma durumu olmadi... Forum son 5 ayda basibos kalmasina rahmen baya bir ilerdi, uyelerin cogu katilimcidir, bunlar mesaj sayisindanda belli oluyor, 13000 kusur konu olmasina rahmen 53000 cevap yazilmistir.. Foruma baglanmis fanatik uyeler bulunmaktadir... Buda forumun ne kadar tutuldugunu belirtiyor.. Arkadaslar, forumu satma gibi bir niyetim yoktu bir arkadasin onerisi uzerine simdi buraya yazdim, o yuzden istatistikleri tam kontrol edemedim, birde almak isteyenler herhangi bir istatistik sitesinin kodunu verirse, ben siteye eklerim, ona gore sizlerde guvenli olarak istatistikleri gormus olursunuz... Eger forum sitesi acmak istiyorsaniz.. Forumumuza giriniz, acelemiz yok suanda.. Girin dusunun kararinizi verin, tatil olmasina rahmen 19 kisi bugun uye olmus, tatilden once yaklasik 40-50 yeni kisiler uye oluyordu.. Sitemizin hicbir aramotorunda veya sponsor sitelerde bani yoktur.. Google sitemizi cook iyi indexlemis durumda uyelerimizin cogu googledan gelmektedir... Forumla ilgilenilirse dahada tutulur.. Benim ornek bir forumum daha var bu forumdan 2-3 ay once acmistim, su anda Konular: 17,435, Mesajlar: 933,229, Uyeler: 38,971 , forumu ilerletme ve uyeleri nasil foruma bagliyacaginiz hakkinda siz aldiktan sonra dip notlar verecegim... Ben sadece bir tane forumumla ilgilenebiliyorum, bu yuzden bu satmak istedigimle 5 aydir ilgilenemiyorum.. Eger forumumuzu incelemek isterseniz, ana site adresimiz: www.ultrapaylasim.com 'dur. ve arti bir tanede yonlendirdigim domain mevcuttur www.megapaylasim.com bu domain;in faydasi fazla yok sayfalar ultrapaylasim adresinde oldugu icin aramamotorlari indexliyemiyor bu domaini ama megapaylasim domaininin net uzantili baska bir forumu oldugu icin bagzi uyeler net yerine com yazip bizim siteye yonleniyorlar... Arkadaslar, benim siteyle bir problemim yoktur, sadece ben pek giremedigim icin satilik yaptim, ordaki nickimde Aycan'dir, fark edersiniz zaten eger incelemeye alirsaniz siteyi, 3-4 gunde bir siteye girebiliyorum.. Sitede benden baska 2 admin gorunuyor onlarin ikisininde adminlik bilgileri yoktur sadece yasak mesajlari siliyorlar moderatorler gibi kullaniyorlar, birde moderatorler arasinda bir problem cikarsa bana bildiriyorlar... Forum sitemi inceleyin, varsa kodlariniz ekliyeyim siteye, istatistikleri ogrenmek icin.. 1-2 hafta gozden gecirin, ondan sonra tekliflerinizi yapiniz.. Eger verdiginiz teklif benim kafamdaki rakamla ayni ise siteyi size teslim ederim Hadi iyi gunler.... Aycan __________________