Merhaba arkadaşlar gecemi gunduzume kattığım saatlerce calıştığım bir scripti satışa sunmak uzere bu konuyu acıyorum. Script bitmek uzere artık son rukuşları kaldı.Travian benzeri script arıyanlar icin birebir. Şimdi size ozelliklerini anlatıcam resimlerini tam olarak script bittiğinde koyucam. Ozellikler. 1- 3 Farklı ırk(ırk ceşitlerini isterseniz değiştirebiliriz orn: osmanlı,haclı gibi) 2-Sağ tarafta yerinden oynatılabilir Haber menusu(not:Gercekten cok guzel olan bu menuyu istediğin yere oynatabiliyorsun. Tranparan gorunumde olduğu icin goz almıyor.İceriğini değiştirebilirsiniz. 3-Sol tarafta oğlenliyin guneş resmi akşamlıyın ay resmi otamatik geciş yapıyor. 4- 13 farklı asker ceşidi 5-Birlik Sistemi 6-Saldırı Bicimi: 4 farklı saldırı bicimi 7-Guzel ozelliklerinden biride arkadaşına destek olarak asker gonderince, yolladığın askerler onun emri altına geciyor.Bu da yardımlaşma oranını arttırıyor. 8-Guzel bir rapor bolumu 9-Siteye ait chat sistemi(yani başka yerlerden alıntı değil) 10-Birlikte forum sistemi 11-Server Sistemi 12-Admin paneli 13-Plus Sistemi 14-3 Farklı Dil Seceneği İsteğe Gore Arttırılabilir. 15-Birlik savaş-barış antlaşması eklentileri. 16-Puan Sistemi 17-Temsilci Sistemi 18-İsatiskler (Birlik istatiski kullanıcı gibi) 19-En onemlisini sona sakladım bu script 1 kişiye satılacakFakat bu scriptin başka kişilere iceriği değiştirelerek satılacak yani script sadece alan kişilere ozel olucak.Buda scriptinizin herkes de bulunma sorununu ortandan kaldırmış oluyor. Aklıma Gelenler Bunlar, Bunun Dışında Eğer Scripti Satın Alırsanız. -5 Ay Ucretsiz Full Destek 7/24 Saat (Pazar Gunu de Dahil) -İstediğiniz zaman script iceriğini değiştirme -1 Kereliğine masus script guncelleme bedava Şu anlık aklıma gelenler bunlar eğer birden fazla satarsam cok uygun fiyatlara satıcam.Herkesin alabileceği bir fiyata.Evet ozelliklerini gordunuz bunun dışında bir cok ozellik var saten aklıma gelmedi. Yani travianda ne ararsanız var veya klanlar gibi ama script 1-2 hafta icinde bitiyor.Şimdiden koyim dedim.Almakta ciddi olanlar, vereceğim email adresinden bana ulaşabilirlerse demosunu atıcam.Dediğim gibi ben scriptime gecelerimi verdim Saat 05:00 e kadar calıştığımı biliyorum.Ama yaptığım şey bana zevk verdiği icin duşuk fiyatta satıcam o yuzden kimse yanlış anlamasın. Şimdi Bu Yazıyı Okuyunca Sıkca Sorulabilen Sorulara Cevabım Bu Scriptin Bana Kazancı Ne Olucak. Cevap:Bildiğiniz gibi bu gibi scriptlerin en buyuk para kazanma yontemi plus sistemi bu sayede rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. Bunun yanında adsense veya farklı şirketlerden gelen yayınlarda size katkı sağlayabilir. Verdiğim Para Ne Zaman Sonra Bana Gore Donucek. Tamamen size bağlı olan birşey belki 1 ay belkide 4-5 ay sonra,Eğer reklamınızı guzel bir şekilde yapıp kullanıcı toplarsanız saten emin olun o para size kısa zaman da donecektir. Evet Diyebileceklerim Bu Kadar Belki 2-3 Hafta Sonra Resimlerini Eklerim Ama Mail Atanlara Oncellikli Demosunu Yollayacağım. __________________