# 2 in 1 İngilizce Travel Sitesi - PR2 - KACIRMAYIN !
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- # 2 in 1 İngilizce Travel Sitesi - PR2 - KACIRMAYIN !
-
09-10-2019, 23:20:32Ana domain ve sub domain altında bulunan iki ingilizce icerikli sitemi ilgilenemediğimden dolayı satma kararı aldım. Ana domainde travel makaleleri yayınlanmaktadır, alt domain ise video guide sitesidir, scripti ozeldir ve forumdan bir arkadaştan 100 TL'ye aldım, script domaine lisanslıdır başka bir domainde kullanılamaz, calınamaz. Site icin yine forumdan arkadaşlardan backlink, sosyal imleme, dizinlere ekleme hizmetleri alınarak kasılmıştır, 2 adet makale backlink alınmıştır, iwebtool ucretli dizinine eklenmiştir, ingilizce ozgun makaleler satın alınmıştır. İceriğin tamamı ozgun ve rw şeklindedir. Alıntı ya da spam kesinlikle bulunmamaktadır. Site adı : Lutfen konu altından PM ile isteyiniz. Acık arttırma başlangıc fiyatı : 100 TL Aylık getirisi : Adsense Aylık 2-3-4 $(Hite bağlı)tık başına yuksek ucret vermektedir Acılış tarihi : 1 Şubat 2011 İcerik : Travel icerikli makale ve video sitesi Gunluk hit sayısı, kaynak link : İlgilenemediğimden duşuşe uğradı, şu an gunluk 15 civarındadır. Sayyac linki mevcuttur. Domainin yaşı : 1 Şubat 2011 Pagerank değeri : Ana domain PR2, Alt domain PR1 Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Site tum iceriği ile birlikte satılıktır. Hosting dahil midir : 1 yıllık dahildir. Banlı olduğu sponsor var mı : yok Banlı olduğu arama motoru var mı : yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı : Lisans sınırsızdır, fakat tek domain ile sınırlıdır. Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. : Hic bir problem yok. İngilizce sitelerle uğraşan ve ilgilenen arkadaşların kacırmaması gereken bir teklif sundum. Script + Makale reklamları + Backlink + Dizinlere ekleme + Makale yazdırma derken masraflarım 200 lirayı aştı. Amacım Script fiyatına acık arttırımı başlatarak, potansiyeli olan bir siteden gercekten ilgilenebilen bir arkadaşımın para kazanması. Benim 10'dan fazla sitem var ve gercekten ilgilenemiyorum. Yazık olmasın bu siteye gercekten emek harcadım ama ilgilenemiyorum. Not : Yabancı sitesi olan arkadaşlarada link ve makale satarak ayda 50-70 lira kazanmanız mumkun. Şu anda suresi olan 3 adet link vardır, sitenin satışında bu linkler sureleri bitene kadar kaldırılmayacağı garantisi verilmelidir. Not 2 : Multi Topic (r10 - iyinet - frmtr) __________________