Merhaba arkadaşlar, Asp.net, C#, Framework 3.5 ile kodlanmış ve MS SQL 2008 Server veritabanı kullanılarak tarafımdan yapılmış ve TAM 3 DİL destekli ve full admin panel yonetimli firma sitesi scriptini satışa sunuyorum.Sitenin yazılımı tamamen Nesene Yonelimli(00P) olarak katmanlı mimari ile profesyonel bir şekilde yapıldığından dolayı ekstra ozellikler kolaylıkla eklenmeye ve geliştirilmeye acıktır.(İstenilen ekstra ozellikler ucrete tabidir.Fiyat almak icin p.m. ile başvurunuz.) Bu Script Her Turlu Kullanıma Uygundur *Cunku dinamik alt yapısı sayesinde ister kendi kişisel siteniz haline, ister firma sitesi haline,ister bir kuyumcu tanıtım sitesine cevirebilirsiniz.Yani İşler Tamamen Sizin Kontrolunuzde!!! Site Ozellikleri: JQUERY Banner Slayt Galeri(*Yeni Eklendi!) Tamamen Tercumesi Yapılmış 3 Dil(Turkce,İngilizce,Almanca) Seo Uyumlu Rewrite Url(Hosting sağlayacınızın desteklemesi gerekmektedir.Ucretsiz hosting kullandığımdan demo da bu ozellik kullanılamamıştır.) Tamamen Dinamik Admin Panelden kolayca değiştrilebilir ust banner Anasayfa, Hakkımızda, Hizmetlerimiz, İletişim Sayfaları Tamamen Dinamik Yan Menu(Duyurular,Referanslar,Firma bilgileri) Firma Bilgileri ekleme-cıkarma(Yeni Turk Ticaret Kanunu'nda firma web sitelerinde olması zorunlu kılınan,Finansal Raporlar,Ortaklık Sozleşmesi vs. gibi ozelliklerin yonetimi acısından onelidir.) Yonetim panelinden site ayarlarını kolay ve hızlı bicimde duzenleme İletişim formundan yapılan gonderilerin admin panelde tanımlanan email adresine gonderilmesi Admin Panel Ozellikleri: JQUERY Banner Slayt Galeriye Resim Ekleme-Cıkarma-Guncelleme(*Yeni Eklendi!) Gelişmiş Text Editoru Sayesinde Word Pad'de yazı yazar gibi icerik,resim vb. ekleme-duzenleme Site icerisinde dinamik ve kolay yonetim Firma Bilgileri ekleme-cıkarma Firmanız Hakkında Duyuru Ekleme-Cıkarma-Guncelleme Referans Ekleme-Cıkarma-Guncelleme Anasayfa,Hizmetlerimiz,Hakkımızda Sayfalarını kolayca guncelleme Site ayarlarını kolayca yapabilme Site ust banerını değiştirebilme Site Dil Ayarları(İngilizce ve Almanca dillerinden istenileni aktif,istenilmeyeni pasif yapabilme) Yan menu ayarları (Duyurular,Referanslar ve Firmabilgilerinden istenilen aktif/pasif yapılabilir) İletişim bilgileri kolayca guncellenebilir Site adı kolayca guncellenebilir Bir de canlı gorelim şu scripti bakalım derseniz demo aşağıdadır: Başka bir iş icin almış olduğum domaine gecici olarak kurdum scriptin demosunu, BURDAN inceleyebilirsiniz. Admin panele BURADAN ulaşabilirsiniz.(Demo olduğundan dolayı kotu amaclı kullanımı engellemek amacıyla butonları kapattım, demo surumde calışmıyorlar.) Admin Email: [email protected] Admin Şifre: admin HOSTİNGSİZ SADECE SCRİPT FİYATI: 60 TL'dir.
ŞOK HOSTİNG KAMPANYASI
Script + Hosting: 80 TL *Evet!Yanlış Duymadınız!SCRIPT + HOSTING= 80 TL !!! Yani tum bu ozellikleri iceren siteyi anahtar teslim sadece 120 TL'ye veriyoruz.
FIRSATI KACIRMAMAK İCİN ACELE EDİN
*HOSTİNG KAMPANYASI 5 KİŞİ İLE SINIRLIDIR!KAMPANYADAN YARARLANMAK İCİN BAŞVURACAK İLK 5 KİŞİ BU HAKKI KAZANACAKTIR. *Hosting sağlayacısı TurkisHost Firması'dır! HEDİYE HOSTİNG OZELLİKLERİ Turkiye Lokasyonlu 250 MB Disk Alanı 5 GB Aylık Trafik Turkiye Lokasyonlu Sınırsız alt alan adı Sınırsız Email FTP Desteği Turkce Plesk Panel ASP/.NET 1, 2, 3.5, 4.0 MSSQL 2008 Veritabanı 50 MB MSSQL Veritabanı Alanı Antivirus *BU FIRSAT KACMAZ!!! İLK 5 KİŞİDEN BİRİ OLUN FİRMANIZIN YENİ TURK TİCARET KANUNU UYUMLU SİTESİ OLSUN!!!1 YILLIK HOSTİNG BİZDEN Hostingin Yanında Alacak Kişiye: -Publish dosyaları teslim edilir. -Dilerse hosting kurulumu tarafımdan ucretsiz yapılır -Sitede cıkabilecek hatalar vs. konusunda ucretsiz ve sınırsız teknik destek sağlanır. -Script domaine reg edilir -Site hakkında, tema vs. de kucuk değişiklikler isteğe gore ucretsiz yapılır. -Ekstra eklentiler ucrete tabidir ve fiyat icin p.m. iletişime geciniz. *Alıcının script satış hakkı yoktur *İlgilenenler p.m. ile iletişime gecebilirler yada burakkan89[at]gmail.com adresine mail yolu ile başvurabilerler. __________________