vbulletin,mybb,phpbb,smf,wordpress kurulur
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- vbulletin,mybb,phpbb,smf,wordpress kurulur
-
09-10-2019, 23:18:45Arkadaşlar 10 TL'ye vbulletin,mybb,phpbb,smf,wordpress,joomla ve diyer forum ve bloglarınızı kuruyorum.Flash foto galeri,html foto galeri,ziyaretci defteri vb isterseniz onlarıda ucretsiz kuruyorum.ikisini birden de kurabiliriz.isteyene bedava hostada kurarız.10 tl toplam o zaman. UCRETSİZ SERVER UZERİNDEKİ ORNEKLER : ORNEK WORDPRESS BLOG : topgun1111.0fees.net/wordpress ORNEK MYBB FORUM : topgun1111.0fees.net ORNEK vBULLETİN FORUM: topgun1111.0fees.net/vbulletin -- full surum var ORNEK PHPBB FORUM : topgun1111.0fees.net/phpBB3 ORNEK MİNİBB FORUM : topgun1111.0fees.net/minibb ORNEK ZİYARETCİ DEFTR. : topgun1111.0fees.net/ziyaret/grafikweb/index.php ORNEK FLASH FOTO GALERİ: topgun1111.0fees.net/flash-galeri/ftalbum.htm ORNEK HTML FOTO GALERİ : topgun1111.0fees.net/galeri/default.htm ORNEK ZİYARETCİ DEFTERİ: topgun1111.0fees.net/defter/GuestBook.swf ... **************************************** YOUTUBE VİDEOLARINI İNDİREN SİTE: topgun1111.0fees.net/youtube/youtube.php Wordpress temasını burdan secebilirsiniz : wordpressthemesbase.com/page10.html Host domain siz alın ya da ben alıyim farketmez. Lutfen bu amatorler piyasayı bitirdi ,bana getirin bedavaya 5 dakikada yapayım gibi yorumlar yapmayalım.Site sahibi olmak isteyen ama kurulumla uğraşamam ya da o kadar bilgim yok diyenler bana mesaj atsın.Site tasarımı yapmıyorum.Sadece hazır portalları kuruyorum. 200 mb host domain artı kurulum ucreti 33 tl ,isteyene siteadı.co.cc bedava domainle kurarım o zaman host dahil 20 tl ornek: ***.sitemolsa.co.cc Ozel mesaj atabilirsiniz ya da [email protected] hotmail.com __________________