BulinnDir.Com Satılıktır : 100 YTL // Konu: 30.195 Mesaj: 145.697
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- BulinnDir.Com Satılıktır : 100 YTL // Konu: 30.195 Mesaj: 145.697
-
09-10-2019, 23:17:18S.a arkadaşlar. Db'yi forumdan bir arkadaştan almıştım. Biraz ceki duzene soktum satıp o arkadaşada odememizi yapıcaz hosting - domain - icerik herşeyi teslim sadece 100 YTL Site adı : www.BulinnDir.Com Hicbir arama motorundan banı vs. yoktur. Gerci hicbir yere kayıtlı değil ya neyse ustune duşer ve db'yi birazcık onanırsanız, buyuyebilirsiniz. Bizde bilmediğiniz konularda fln yardımcı oluruz. DB ozellikleri : Konular: 30.195, Mesajlar: 145.697, Uyeler: 6.321 RSS Fln yoktur. Hepsi bizzat uyeler tarafından acılmış konulardır. Site şuan kapalı. Bunun gibi 15-20 site olduğu icin sunucuda, kasıyor doğal olarak. Eğer alıcısı var ise, msn ekleyerek bana ulaşabilir. DB'yi kendileride gorebilirler. Host ozellikleri : 1 GB Alan + 10 GB Trafik + Gerisi Sınırsız (Mysql,SubDomain,Pop3 Mail vs.) Not : Db'de turkce karakter sorunu var. Alan kişi admincp'den yedeği alıp, pc'ye indirip bi programdan gecirip tekrar yukleme yapıcaktır. benim zamanım olmadığı icin yapamadım ve ztn kullanmayacağım icin alan kişiye bırakıyorum. Oke. [email protected] __________________