Arkadaşlar interneti sırf ticaret hane haline ceviren coluk cocuk takımını protesto etmek icin actığım Bu koNuyu....Dışarıdan top almak icin veya kngiht te premium almak icin veya başka şeyler icin foruma konu acıp forumu dolduran kişileri protesto etmek icin.....Bu işler bu kadar basit mi bi vbulletin forum artık 5,10,15 milyon a kurulur duruma geldi.....piyasayı duşuren bu kişileri icimizden eleme vakti gelmedi mi....Başımdan geceni anlatıyorum gecenlerde biri msn e ekledi...Benimle aynı yaşta ... neyse nickinde bir suru alan adı var satıyormuş hepsini....sonra bana fenerbahce forumu kurdurmak icin((chmod ayarlarını ayarlıyamamış mybb de))bana host şifresini verdi((Host şifresini verdi şifre 123456 idi.......4 veritabanı vardı ve bunların şifreleri ne dediğinde bilmediğini soyledi ...ve sonra onlarında ftp ile aynı şifre olduğunu keşfettim....Yani gelelim sozun ozune internetten,siteden birşey anlamıyan insanlar şimdi aramızda alan adlarını 10 ytl ye alıp 20 ytl ye satıp kendilerine harclık cıkarmaya calışıyorlar ve gercek ustaları bulmaktada zorlanıyorsunuz......ve cabası 10 ytl ye 300 konu acanlar mı arasın.....uye karşılığında para alanlar mı.....herşey var artık..