Satılık ilan sitesi !!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Satılık ilan sitesi !!
-
09-10-2019, 23:15:27Site Satışlarında Site adresi :www . ilanvermeservisi . com Pagerank :0 Sitenin hiti : Sitenin iceriği :ilan sitesi(genel) Banlı olduğu arama motoru varmı :yok Banlı olduğu sponsor varmı :yok Satışa hosting dahilmi : evet(Sınırsız hosting) Sitede script kuruluysa lisansı varmı(varsa satışa lisans dahilmi) :lisanslı İstenen fiyat : 210 tl Acıklama: slm arkadaşlar.Sitenin bir suru ozelliği var ama en belirgin olanları anlatacağım.En baştan anlatmaya başlıyayım.İlan sitesi kurmayı duşunuyordum ama vakitten kazanmak icin tasarım sitesinden ilan scriptini aldım ve daha kaliteli site yapabilmek icin tam 1 ay boyunca scripti geliştirdim.Programlama dili php dir.Bir suru ozellikler ekledim.Sitenin performansını etkileyecek deyişiklikler yaptım.Sitenin ayrıca seo su vardır.Google cok hızlı indexliyor ve hicbir problemi yoktur. -Domain anahtar kelimeler iceriyor bu nedenle bir avantajdır.Sitenin ust sıralarda gorunmesi icin sureye ihtiyac vardır. or: ilan, ilan verme,ilan verme servisi -Domaini alalı 48 gun oldu yaklaşık. Toplam ilan sayısı: 135 Toplam altkategori kolları sayısı: 1463 Toplam uye sayısı: 57 Toplam il sayısı: 81 Toplam ilce sayısı: 927 Toplam koy+mahalle sayısı: 44982 - Mail gonderme sistemi uye olunca,satıcıya mail,ilan bitim tarihinden 2 gun once ve ilan silindiğinde otomatik mail yolluyor.İlan suresi bittiğinde otomatik olarak hem veritabanından ilanı siliyor hemde ftp den resimleri siliyor.Uye isterse sureyi uzatabiliyor. -Daha Rekabetci Olabilmesi icin Siteye eklenen ilanlar site icersinde kaybolmuyor ve anasayfada cıkıyor.Siteye her girdiğinizde site otomatik olarak ilanları seciyor ve anasayfada gosteriyor.Bu da demek oluyor ki her uyenin ilanı anasayfada cıkıyor. Aktivasyon vardı.Kaldırdım - Arama Alt kategorilere tıkladığınız zaman arama daraltmalı bir sistem yaptım. -Adense Google adense de var. -Google a Reklam verdim. Google adwords'e uye oldum.Site 3-4 gunde onaylandı google da cıkmaya başladı.Cok iyi hit geldi ve hızlı bir şekilde buyudu ama nedenini bilmediğim bir şekilde reklam vermem durduruldu.Nedeni belli değil. -Hosting Hosting firması yurt dışındadır ve sınırsızdır ve 24 saat boyunca destekleri var.İngilizce biliyorsanız sorununuzu dile getirebilirsiniz.Not:Hosting sınırsızdır ama hosting firmasını zor duruma sokmamak kaydıyla.Orneğin site cok buyur mesela gunluk 5.000 uye siteye girer surekli ilan verirse doğal olarak sunucuyu zorlar.Bu durumda uyarabilirler ama zaten bu duruma gelene kadar vps hosting alırsınız yada reseller. -Site duzenlenmesi Siteyi html bilen kolay duzenleyebilir.Eklenti yapmanız icin php bilmeniz gerek. -Eksiklikleri? Siteyi ben nerdeyse komplen deyiştirdim.Sitenin akışında bir hic bir problem yok ama sonradan eklenti yaptığımdan dolayı admin panelinde bazı deyişklikler yapılması gerek.Orneğin uye yanlış mahalleyi secti.Siz duzeltmek istiyorsunuz bununun icin phpmyadmin i kullanıyorum.Kısaca veritabanını. -Gelir Elde Edilir Mi? Siteyi yapmamın amacı gelir elde etmekten cok php geliştirmek ve hoş bir paylaşım ortamı yaratmaktır.Adense den gelir elde edilebilir, ilanlardan gelir elde edilebilir. Aklıma gelenler bunlar.Site cok uygun fiyattan veriyorum.İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. iletişim: [email protected] . com __________________