Orjinal WebSite Tasarım / Hazır şablon değil!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Orjinal WebSite Tasarım / Hazır şablon değil!
-
09-10-2019, 23:13:36Oncelikle sayfaya girdiğiniz ve ilgilendiğiniz icin teşekkur ediyorum. Şuan İstanbul Teknik Universitesinde 2. sınıf oğrencisiyim. Bu sektorle tanışmam ise 6 yıl oncesine dayanıyor. Ceşitli siteler yaptım bazıları acık bazıları ise kapandı. Eğitim hayatım ile ilgili dosyaya bana email atarak ulaşabilirsiniz. Peki ne tur siteleri yapmaya adayım. Hemen soyleyeyim. Dinamik cok sayfalı, sizin admin panelinden bilgi gireceğiniz siteler yapabilirim. Ama bazı kodları bulup birleştirerek olur. Cunku henuz hala bu konuda kendimi hazır hissetmiyorum. Guvenlik konusundaki eksikliklerimi giderdikten sonra boyle siteler de yapabilirim. Ama şuan icin profesyonel olduğum konuda iş yapmak istiyorum. Bu da şu: 10 sayfaya kadar, ister kişisel, ister firmanıza ait bir site yaptırabilirsiniz. Size yapacağım tasarım tamamen sıfırdan benim tarafımdan yapılacaktır. Bir orneğini internette gorme şansınız olmayacaktır. Tasarımı Photoshop, Dreamweaver ve CSS kullanarak Tablosuz bir şekilde yapacağım. Duruma gore flash bir banner yada kucuk bir alanda haraketli birşeyler de yapabilirim. Duruma gore değişebilir. Ucret konusunda ise duşuncem 200 TL. Bunun icinde hosting ve domain de dahil. İlk ilana ozel fazla birşey kazanmayacak şekilde bir ilan bırakıyorum. Her yaptığım siteden sonra bu fiyatı bir miktar arttırmayı duşunuyorum. Size durustce soylemek gerekirse 1 hafta boyunca sitenizin ozgun bir tasarımı olması icin uğraşacağım. Zaten 50-60 lirası hosting ve domain`e gidecek. Bir hafta emek icinde 140 lira taktir edersiniz cok değil. Herkese Hayırlı Gunler.... email adresim => [email protected] __________________