Şuan makale yazmak icin durumum: Uygun Satıştaki Paketler: Sağlık Paketi 1 (Toplam 10 Makale, 20 lira) Bel Fıtığından Korunma Yolları - 292 Kelime Boyun Ağrılarınızla Vedalaşın - 273 Kelime Diş Lekelerinden Kurtulun - 299 Kelime Dışarıda Yenilen Yemekler Sağlıklı Mı - 283 Goğus Ağrısı Neden Olur - 261 Hangi Pozisyonda Uyumalıyız - 261 Kelime Hareketli Yaşam Sağlıklı Yaşamdır - 259 Kelime Kemoterapide Sac Dokulmesini Engelleme Yolları - 244 Kelime Ozon Tedavisi Nedir - 274 Kelime Yuzde Yanma Hissinin Nedenleri - 259 Kelime ----------------------------------------------- Sağlık Paketi 2 (Toplam 10 Makale, 20 lira) Alkol Kullananlar Cabuk Mu Yaşlanır - 275 Arı Poleninin Faydaları - 263 Kelime Doğa Mucizesi Balın Yararları - 275 Kelime Doğru Beslenin Genc Kalın - 278 Kelime Duzenli Uykunun Onemi - 250 Kelime Gripten Korunma Yolları - 268 Kelime Hangi Yağlarla Yemek Pişirmeliyim - 272 Kelime Parmak Cıtlatmak Zararlı Değildir - 267 Kelime Sağlıklı Yaşamak İcin Balık Tuketin - 248 Kelime Sut İcmenin Onemi - 275 Kelime -------------------------------------------------------- Sağlık Paketi 3 (Toplam 10 Makale, 20 lira) Bebeğim Nicin Kusuyor - 277 Kelime Bebek Guvenliği - 278 Kelime Bebek Kasılmaları - 259 Kelime Bebek Masajının Onemi - 243 Kelime Bebeklerde Goz Şikayetleri - 270 Kelime Bebeklerde Yuksek Ateş - 272 Kelime Cocuklarda İshal Olumcul Olabilir - 273 Kelime Lohusa Suresi Ne Kadar Olmalı - 302 Kelime Normal Doğumun Avantajları - 251 Kelime Otizmin Cocuklarda Gorulen Belirtileri - 277 Kelime -------------------------------------------------------- Diyet Paketi 1 (Toplam 10 Makale, 20 lira) Aerobik Yaparak Zinde Kalın - 235 Kelime Ara Oğunlerde Neler Yemeliyiz - 281 Kelime Diyet Sut Zararlı Mıdır - 270 Kelime Diyetle Verdiğiniz Kiloları Geri Almayın - 272 Kelime Egzersizin Kilo Vermedeki Onemi - 256 İştah Kapatan Besinler - 257 Kelime Kilo Aldıran Fast-Food Urunleri - 266 Kelime Kilo Vermek İcin Uzak Durulacak Yiyecekler - 288 Kelime Metabolizma Nasıl Hızlanır - 254 Kelime Yağ Yakmayı Kolaylaştıran Besinler - 276 Kelime ----------------------------------------------- Diyet Paketi 2 (Toplam 10 Makale, 20 lira) Diyet İcin Ara Oğun Secenekleri - 289 Kelime Doğru Beslenerek Gec Acıkın - 251 Kelime Her Yaşa Uygun Bir Diyet Vardır - 254 Kelime Hızlı Kilo Vermenin Sırrı Egzersiz - 297 Kelime Kilo Kontrolu İcin Yağsız Beslenin - 254 Kelime Kilo Vermek İcin Metabolizmanızı Hızlandırın - 274 Kelime Kilo Vermenin Puf Noktaları - 268 Kelime Kızartma Yemek Obez Yapıyor - 239 Kelime Light Urunler Kilo Verdiriyor - 245 Kelime Zayıflatan Doğal Besinler - 250 Kelime ----------------------------------------------- Diyet Paketi 3 (Toplam 10 Makale, 20 lira) Alkol Almak Kilo Aldırıyor - 262 Kelime Diyet Urunler - 265 Kelime Doğru Beslenme Spor Yapmak Kadar Onemli - 270 Kelime Domates ve Maydanoz Yiyerek Zayıflayın - 257 Kelime Hangi Yağ Daha Cok Kilo Aldırır - 253 Kelime Hızlı Kilo Vermek İcin Doğru Egzersizler Nelerdir - 251 Kelime Kilo Verirken Kaslarınızı Kaybetmeyin - 281 Kelime Meyve Yiyerek Fazlalıklardan Kurtulun - 304 Kelime Şişmanlatan Yiyecekler - 282 Kelime Diyet Yaparken Motivasyonun Onemi - 296 Kelime - Arzu ettiğiniz konuda ozgun icerikli makale, talep ettiğiniz anahtar kelimeler kullanılarak yazılır. - Yazılan makale sadece “sizin icin” yazılır. Satın aldığınız makalenin daha once kimse ile paylaşılmadığından emin olabilirsiniz. - Makaleniz imla kurallarına uygun olarak yazılır. Ayrıca size teslim eden makaleler, genel anlam butunluğu olan yazılar olacaktır. - Makale yazımı icin anlaşılırken, teslim tarihi kesin olarak belirlenir. Kozmik gucler mani olmadıkca, siparişiniz zamanında eksiksiz olarak teslim edilir. Konu hakkında on araştırma yapılması gerekiyorsa bu durum muşteriye belirtilir. Belirlenen konuda yazdığım ilk makaleyi size gondererek, fikrinizi alıyorum. Eksik bulduğunuz yanlar ya da değiştirilmesini istediğiniz bolumler varsa, sonraki makaleleri bu konulara dikkat ederek yazıyorum. Tek makale yazmıyorum lutfen israr etmeyiniz. NELERE GARANTİ VERİYORUM? Başka sitelerdeki insanlara komisyonculuk yapmadığım icin size yazılarınız ile ilgili garanti veriyorum. Benden istediğiniz makalelerin “tamamı” bizzat tarafımdan yazılacağına garanti veriyorum. Satın aldığınız yazının "tek bir cumlesinin bile" başka bir siteden kopyalanmamış olacağına garanti veriyorum. Makalelerde anlaşılan minimum kelime sayısına sadık kalacağımı da garanti ediyorum. UCRETLENDİRME 100-150 Kelime = 1 lira 150-200 Kelime = 1.5 lira 200-250 Kelime = 2 lira 250-300 Kelime = 2.5 lira Odeme şekli olarak PP, misli, bilyoner hesaplarını kabul etmiyorum. Sadece Akbank hesabıma yapılan havaleleri ve EFT'leri kabul etmekteyim. [email protected] e-mail adresinden, bu sayfadan ya da PM ile bana ulaşabilirsiniz. Teslim alacağınız yazının kalitesini gormeniz acısından, daha once yazmış olduğum birkac yazıyı size gonderebilirim. Yazdıklarımın en buyuk referansım olacağını duşunuyorum. __________________