10 kişilik tanıtım yazısı ekibi kurulacak
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 10 kişilik tanıtım yazısı ekibi kurulacak
-
09-10-2019, 23:08:21İşverenin facebook adresi: Ali Yalınkılıc Bu bir kerelik bir iş değil, ekip kurulacak ve tanıtım yazısı yayınlanması gerektiğinde ekibe bildirilecek, daha sonra linkler Ali Yalınkılıc'a gonderilecek. Kontrol edildikten sonra odemeniz yapılacaktır. Bloglarda Aranan Ozellikler PR değeri en az 2 olmalı. Ozgun olmalı. Alıntı icerik oranı cok duşuk olmalı. Guncel olmalı. Haftada en az 3-4 icerik girilen bir blog olmalı. Alexa değeri dunya cağında 1M'nin altında olmalı. TR'de ilk 10K olması da tercih sebebidir. TR lokasyonlu bir hostingden yayın yapıyor olması. Aşırı link cıkışı olmamalı. Link satışı yapılmışsa bile 10'dan fazla olmamalı. Yazılacak Tanıtım Yazıların Ozellikleri Yazılar en az 200-300 kelimeden oluşmalı. Verilen kelimelerle, yazı icerisinden toplam 3 link cıkışı yapılmalı. Linkler doğrudan link verilen siteye yonlenmeli ve dofollow olmalı. Yazılara ilgili bir resim eklenmeli. (İsteğe bağlı) Yazının icerisinde başka link olmamalı. Yazılar mantıklı olmalı, gercek ziyaretcilere yazılan gercek tanıtım yazıları olmalı. Ekibe dahil olmak icin: Ali Yalınkılıc ile iletişime gecin. Fiyat: Sitenizin PR, TR, Alexa vb. değerleri goz onunde bulundurularak ve buna ek olarak Ali Yalınkılıc tarafından verilecek Yazı Kalitesi puanı da hesap edilerek formulize edilmiş olan MR (Makale Rank) değerine gore belirlenecektir. Fiyatlar sitenizin kalitesine gore 10TL ve hatta daha uzerine kadar cıkabilmektedir. Ekip: Serhat Yıldıko Omer Faruk Genc Kadir Erat Furkan Ozden Mustafa Hakan Akkoyun Umut Yavuz Omer Burak Ozdemir Multi Konu: 1 - 2 - 3 - 4 __________________