TRENDPORTAL WORDPRESS TEMASI - Tema Arayanlar İncelesin !
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- TRENDPORTAL WORDPRESS TEMASI - Tema Arayanlar İncelesin !
-
09-10-2019, 22:56:42Biliyoruzki TrendWP yeni cıkmış ve hızla buyuyen bir WordPress Tasarım Sitesi , coğu kişide TrendWP sisteminden memnun acıksası , Bende temalarını cok beğeniyorum cok guzel bir ekibi var onlarıda tebrik ediyorum.Bende bir karara vardım TrendWP satış ortaklığını yapıyorum.temamızın adı TrendPortal. Tema Gayet Fonksiyonlu Ustelik Fiyatıda Gayet Uygun 100TL cok demeyin ozellikleri kısmını okuyunca şaşıcaksınız. Temamımızın Bir Ornek Goruntusu ; Gayet Guzel Gorunuyor Değil mi Bide demolara goz atın Demolar ; -Mavi TrendPortal -Kırmızı TrendPortal -Yeşil-Sarı TrendPortal -Pembe TrendPortal -Yeşil TrendPortal Sıra gelelim ozelliklerine ; 5 Ana kategori icin farklı tasarım 5 Farklı yazı sayfası Benzersiz tasarım Beş adet farklı renk seceneği Film detaylarını sunan yazı sayfası Galeri sayfası icin arayuz Gelişmiş wordpress entegrasyonu Haber kategorileri icin sade arayuz Haberler icin bugun Haberler sayfası icin sade arayuz Her sayfada diğer sayfalardan icerik Hızlı acılış icin iyileştirmeler Kategori ekle-cıkar ozelliği Oyun icin sade yazı sayfası Oyunlar sayfası icin arayuz Reklam yonetimi SEO uyumlu dokum Sinema sayfası icin arayuz Sosyal ağları yonetme Tek tıklamayla renk değişimi Tema yonetimi icin tema paneli Videolar sayfası icin arayuz Zaten demoyu inceleyince 100TL rakamın ne kadar az olduğunu anlıyıcaksınız. Şole bi odeme şeceneklerine Goz atalım ; Odeme Secenekleri ; -PayPal -PayPal Uzerinden Kredi Kartı İle -Banka Havalesi -Sanal Pazar ODEME BILDIRIMI [ LUTFEN OKU ONEMLI ! ] Temayı satın alırken dikkat edeceğiniz bir husus var. Ben TrendWP ile anlaştım ve her tema satışımda bende bilirli bir miktarda para kazanacağım. Lutfen odeme bildirimini yaparken benim ismimi seciniz.Sonucta Satış Ortağıyım Belirtmek Zorunlu. ODEME BILDIRIMI VE SATIN ALMAK ICIN ; TRENDWP ODEME BILDIRIMI __________________