Coklu Dil Desteği Panelden Dil Ozelliği Acma/Kapama Dil Dosyaları editleyerek Farklı dillere cevirebilirsiniz.Kendiniz dil dosyası yapabilirsiniz. Tek panelden 2 dil icinde sayfaları yonetebilirsiniz. Panelde bulunan İstatistikler bolumunden tekil ve toplam ziyaretci sayısını gorebilirsiniz. Yonetim panelinden sosyal ağ adreslerinizi girebilirsiniz. Banner yonetim sayfasından hazırlamış olduğunuz bannerları kolaylıkla yukleyebilirsiniz Bannerlara yonetim panelinden duyuru ekleyebilirsiniz. Her dil icin ayrı banner yukleyebilirsiniz. Ana Sayfa Dizayn Panelden Acma/Kapama Sınırsız Sayfa Ekleme Dokumanlar / Katalog Sayfası İletişim Formu Bizden Haberler Alanı Haber Paylaş (facebook,twitter….vs) Etiketleme Sistemi E-Mail Listesi Toplu E-Mail Gonderme Kişiye Ozel E-Mail Gonderme Google Map Harita Adresiniz Hizmetlerimiz Smtp Mail Sistemi Sistemde yazılıma hic değmeden yonetim panelinden her alanı duzenleybilirsiniz. Seo Seo Acma/Kapama Urun Ekleme Hersayfa icin keywords,etiket ve title ozelliği Sosyal ağlarda sayfa ve haber paylaşma Renk :Siyah ve Beyaz 2 tema Lisans Ucreti Omur Boyu 199 TL Yıllık isteyenler 50 TL Demo Adres:http://yaztekbilisim.com/sanayi/index.php Ve bir cok ozel proje ve yazılımla hizmetinizdeyiz. Ayrıntılı Bilgi İcin www.yaztekteknoloji.com.tr __________________