Gunluk Kaliteli ve Duzenli Post İşleriniz Yapılır.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Gunluk Kaliteli ve Duzenli Post İşleriniz Yapılır.
-
09-10-2019, 22:54:54Ben Kimim : Merhaba arkadasla ben aslında neti 2 sene once bırakmıştım ve yuvamı kurdum 1 yaşından beri anne babasız buyudum ben ve sevdiğim insanıda kacırarak evlendim yaşlı babannemin maaşı ile gecinmeye calışıyorum haftalık 75 tl gibi bir para ile şişman oldugum icin coğu yerde iş bulamadım ve 3 ay once avatarımdaki oğlumu topraga verdim ben evde yokken (gece calışırken 2.5 aylık bir işte calışıyordum) o sırada gece vefat etmiş ve sabah hanım bulmuş cansız bedenini eve gectiğimizde eve net aldım cunku o acıyı biraz olsun oyalaması icin hanımında kafası dagılsın diye oyun falan vs. gibi şeylerle kafasını dağıtsın diye ben evden cıkamıyorum eşim ben olmadan mutfaga bile gidemiyor korkuyor cunku (Ruhsal) bozukluk gibi birşey zamanla inş Rabbimin verdiği Sabır ile Atlatacağına Eminim.. İşimiz: Merhaba Arkadaşlar Daha Onceden Actığım Post Konusundanda Bilinirki Ozenli ve Temiz Bir Şekilde Post Hizmeti Vermekteyimdir Calışan Arkadaşlar Bilirler Neyse Gelelim İşimize Şu Anda 2 Site İle Devamlı Calışmaktayım ve Bundan Sonrada Gerekmedikce Toplu Post Almayabilirim Gunluk Post Hizmetine Başlıyorum Artık Hem Benim Bakımımdan Hemde Forum Siteleriniz Bakımından Daha Guzel Olur Gunluk Konu Acmak Evet Olay Bu Yapacağımız iş Budur Gunluk Post Atmaktır Sadece Forum Sitelerine Atılır. Gunluk 25 Post Aylık 750 Post = 25 TL Gunluk 50 Post Aylık 1.500 Post = 50 TL . Gunluk 75 Post Aylık 2.250 Post = 75 TL Gunluk 100 Post Aylık 3.000 Post = 100 TL Gunluk 250 Post Aylık 7.500 Post = 250 TL Odemeleriniz İş Alımlarına Gore Değişir 750 & 1.500 Postlarda Ucret Peşin Alınır Diğerlerinde Ucretin Yarısı Peşin Yarısıda İş Ortasında Alınır.. Odemeleriniz Eft & PTT NoT: İş Başında Odemeyi Yapmayan Arkadaşlar Guvenemedikleri icin Yapmazlar Haklılarda Kendilerince Ama Bende Kendimce Haklıyım Cunku Bana Guvenmeyen Birisi ile CAlışmam Herşeyden Once 2 Taraf icinde Guven Onemlidir SayGıLarımLa iletişim: [email protected] __________________