Estetik, Dinamik, Guclu ve Benzersiz Web Tasarım Olayımızı anlatıyım size Alttaki resimde gorduğunuz gibi hizmetlerimizi belirtmiş bulunmaktayım. Tekrar burada yazmaya gerek duymadım. Verdiğimiz hizmetler 2 ye benle yada şirketimle beraber olmak uzeri hizmet vermekteyiz. Biri benim ustlendiğim hizmetler Biri calıştığım şirketle verdiğimiz hizmetler. Profesyonel calışma ortamında verdiğiniz işler ve projelere her turlu kanuna uygun calışmaktayız. Yerimiz, telefonumuz, fax bilgilerimiz vardır. Fiş isteyenler KDV si ile bir fiyat sunmaktayız. Oncelikle tasarım işleri icin ve resimdeki ilk 2 baslığın altındaki konular icin beni arayabilir, mail atabilir, blog umdan iletişime gecebilir, msn ekleyebilir yada burda ozel mesaj olarak bana yazabilirsiniz.
Referanslarımızı gormek icin blog adresimi gezebilirsiniz. REFERANSLAR İCİN TIKLA
Kendi iletişim bilgilerimi veriyorum. msn : [email protected] tell : 0 (507) 913 81 81 blog : www.canibrahim.com Sirketimin bilgileri: www.theparkdesign.com www.izmirwebkent.com buradan bulabilirsiniz.
Bu sadece tanıtım reklamıdır kimse yanlış anlayıp konuyu baltalamasın lutfen.. __________________