Kaliteli Film sitesi(seo, optimizasyon vs. herturlu calışması yapılmıştır)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Kaliteli Film sitesi(seo, optimizasyon vs. herturlu calışması yapılmıştır)
-
09-10-2019, 22:44:15Site adresi www.onlinefilim.com Site icin istenen fiyat 200 TL Sitenin acılış tarihi:05.01.2012 Kategori, sitenin iceriği nedir:Film Gunluk hit sayısı, kaynak link:Bu hafta gelişmeye başladı seo calışması yaptırdıktan sonra yani. 250 lerde hiti. Her eklediğim film google da ilk sayfada cıkıyor alıcak arkadaşa tum bilgileride vericeğim. Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain yaşını bilmiyorum. Pr : 0 Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tum iceriği ile.(botmix,ucretli tema,+ekstra bir tema daha temalar domain lisanslıdır) Hosting dahil midir: Evet Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır. sitemi sadece pc den bıktığım icin satıyorum hicbir eksiği kalmadı yukarıdada belirttiğim gibi her eklediğim başlık googleda ilk sayfada cıkıyor az para istiyorum elimden hemen cıkması icin. botmix 95 gun kaldı... http://www.r10.net/site-satisi/11565...un-fiyata.html [email protected] __________________