Turk Ticaret Web Sitesi Kanununa %100 Uyumlu Freshcik Kurumsal Script
İş dunyasının uzun suredir beklediği ve ticari hayatı yeniden şekillendirecek 50 yıllık Turk Ticaret Kanunu değişti. Yeni yasanın yururluğe konulmasına ve uygulanmasına ilişkin usul ve esasları belirlemek amacıyla hazırlanan 1535 maddelik tasarı mecliste kabul edildi. Bir takım eksikliklerinde giderilmesiyle birlikte kanunlaşarak yururluğe girecek olan tasarı pek cok şeyi değiştirdi. Tasarıya gore, her şirket, internet sitesi kurmak zorunda olacak. Her sermaye şirketinin, bir internet sitesi olacak. Bu sitede, şirket ilanları, pay sahipleri ve ortakları acısından onem taşıyan acıklamalar, finansal tablolar, raporlar, yonetim kurulu ve genel kurul toplantılarına ilişkin bilgiler yayınlanacak. İnternet sitesini konulmasına gereken bir icerik konulmamışsa, hukuka aykırılığın ve yonetim kurulunun gorevini yerine getirmemesinin butun sonucları doğacak. İcerik, en az 6 ay sureyle şirketin internet sitesinde yer alacak, yoksa konulmamış sayılacak. Kanunun yururluğe girmesinden itibaren 3 ay icinde internet sitesini oluşturmayan veya bilgi toplumu hizmetlerine uygun hale getirmeyen şirket yoneticileri, 6 aya kadar hapis ve 300 gune kadar adli para cezasına carptırılacak.... Admin Panel Scriptimizin Ozellikleri... - Turk Ticaret Kanununa %100 Uyumludur... - Anasayfa, Şirket Bilgileri, Hizmetlerimiz, Referanslarımız Gelişmiş FCKEditor ile yonetim paneli uzerinden kodlara mudahale etmeden kolayca guncelleyebilme... - Foto Galeri bolumune yonetim panelinden fotoğraf ekleyebilir silebilirsiniz... - İletişim Bolumundeki bilgileri yonetim paneli uzerinden guncelleyebilirsiniz... - E-Bultene abone olan kullanıcıların mail adreslerini yonetim panelinden tek tuş ile Excell'e aktarabilirsiniz... - Anket Bolumunu Yonetim Panelinden Guncelleyebilirsiniz... - Doviz Piyasaları Bolumu Otomatik anlık olarak guncellenmektedir... - Hava Durumu anlık olarak mgm den otamatik olarak guncellenmektedir... Sistem Gereksinimleri... - Linux Hosting olması yeterledir. (İoncube Destekli) Demo Adresi : http://firma1.freshcik.com Scriptin Fiyatı Tanıtım Amaclı : 60 TL'dir... İlerleyen Zamanda: 99 Tl Olacaktır... Acık kaynak almak ve satmak isteyenlere şifreleme ogretimi dahil: 1500 TL Sistem alanadınıza suresiz olarak lisanslanmaktadır.... Not: İndex gibi guncelleme gereksinimleri duyan alanlar acık kaynaktır sistem uzerinde tek dosya şifrelidir... Tek Domain'e Lisanslanmaktadır... İletişim Msn : [email protected] Admin Panel Şifre: Msn Uzerinden Verilecektir... İletişim Not: (Online Oyun Yazılımı İcin [email protected] ekleyin lutfen) Odeme Şekilleri: İşbank Ziraatbank Misli.com Sanalpazar.com vs... __________________