Super Otesi Film & Dizi Tasarımı (wordpress Sistem Sadece 50tl)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Super Otesi Film & Dizi Tasarımı (wordpress Sistem Sadece 50tl)
-
09-10-2019, 22:43:54Tasarıma www.hitfilmdizi.com adresinden bakabilirsiniz. Tasarım Ogmovie v2 uzerinde duzenlemeler yapılarak bu haline getirilmiştir. Tema tek bir alan adıyla şifreli olduğu icin isterseniz Buradan temanın ilk halini satın alın ek duzenlemeleri ilave edebilirim yada ben tema sahibinden alıp duzenlemeli halini 100 tl ye taktim ederim. Temada yapılan duzenlemelerden kısaca bahsedeyim. 1-)Otomatik gecişli player eklendi.(Dışarıda 50 tl yani player parasına player dahil tum duzenlemeleri veriyorum) 2-)Sadece dizileri kapsayan favorilerim ozelliği eklendi yine aynı şekilde son izlediklerim kısımı. 3-)Ceviri durumu ve Yabancı dizi takvimlerini ceken botlar yazdırıldı. 4-)Arka plan değiştirme ozelliği eklendi. 5-)film istek kısımına popup contact form eklendic 6-)Ust kısımdaki uye girişi ve kayıt paneli eklendi.(2. giriş de koşedeki sayfa katlama efekti.) 7-)Ust menu değiştirildi ve ara kısımının tasarımı değiştirildi. Ara kısımına yazılan kelimelere gore altta acılan pencereyle arama kolaylığı sağlandı. 8-)HD ve HQ ozelliği eklenerek video kalitelerinin iframe ile değiştirilmesi sağlandı.(Afiş ustunde de yer almakta) 9-)Afiş ustune ve konu icerisine yorum sayısı - izlenme sayısı eklendi. 10-)Player ustune paylaşım kısımları eklendi. 11-)Yıldız sistemi eklendi ve konu acıklaması kısımı duzenlenerek ayrı tablolar icirine alındı. 12-)sohbet sistemi ve facebook sayfamız kısımları eklendi. 13-)Etiket kutusu değiştirildi. 14-)Tab katagori kısımındaki yabancı diziler ve yerli diziler kısımında goreceğiniz gibi farenin hareketine gore yukarı aşağı inen menu sistemi. Max 5 kişiye satılacaktır. Satış tema sahibi haberi dahilindedir. __________________