898 Adet Forum Backlink Adresi -PR 9-8-7-6
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 898 Adet Forum Backlink Adresi -PR 9-8-7-6
-
09-10-2019, 22:42:17Kurulum aşamasında olan web sistemleri ve seo oluşumumuzun tanıtımı amacıyla Page Rank değeri 9 ile 6 arasında olan tam tamına 898 adet yabancı forum linkini veriyorum. Kaliteli backlink istiyorsanız tam zamanı bence PR ler yuksek. Google size değer verecek, ayrıca Alexa'da tavan yapabilirsiniz. Hangi Foruma nasıl link ekleneceği dosyada belirtilmiştir. Backlink alabileceğiniz Forum Adres Adedi : 898 Adet Backlink Adresi PR Dağılımı : PR-9 : 29 Adet PR-8 : 130 Adet PR-7 : 446 Adet PR-6 : 293 Adet FİYAT : Fiyat Tanıtım Amacıyla Sadece 10 TL Almak isteyenler iletişime gecebilir. Sitemiz uzerinden almak istemeyenlere paypal hesabı doğrudan da verilebilir. ACIKLAMALAR Hangi forumlara konu acılacağı, hangilerinde profil backlink olarak kullanılacağı ve bu forumlarda ne tur link ekleneceği detaylı olarak paketin iceriğinde anlatılmıştır. Aklınıza takılan konularda lutfen yine iletişime gecin. Şunu belirtmek istiyorum, firmamız yeni kuruluyor ve bu tanıtım amaclı bir kampanya 200 adet ile sınırlı tuttuk ve şuanda yarısından fazlası satıldı. Kampanya bitince fiyat yukselecek. Satın alan herkez faydasını gormeye başladı ve cok memnun kaldılar. Şuanda bu PR değerlerine ait bu kadar sayıda backlinki bulmak cok zor. İsteyen arkadaşlara Paket iceriğinden rastgele 50 adedi referans olarak ucretsiz olarak verilebilecektir. Ref.ler sınırlıdır. Teşekkurler. __________________