Gerekli On Bilgi Bilişim sektorunde kendini geliştirmek isteyen temel ingilizce, temel bilgisayar kullanımı bilgisine sahip, en az lise mezunu herkes eğitimlerimize katılabilir. Kimler Katılmalıdır? Web tabanlı uygulamalar uzerinde uzmanlaşmak isteyen bununla birlikte uluslararası sertifikalarla bu bilgisini kanıtlamak isteyen kişiler katılabilir. Neden Bilişim Eğitim Merkezi • Oğretme Garantisi; Bir oğrencinin IT Eğitimlerinde %95 derse devam kriterini tutturması on şartı ile, sınavlarda başarısız olması veya sınavlarda başarılı olsa bile tam olarak anlayamadığı konular olması halinde, aynı eğitimi tekrar ucretsiz olarak alabilmesi anlamına gelmektedir. • Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft tarafından “Eğitim Cozumleri” alanında ozel olarak yetkilendirilmiş Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions(MCPLS) unvanına sahip bir kurumdur. • MCPLS unvanıyla Bilişim Eğitim Merkezi Uluslar arası Microsoft “fiziki standartlarına” sahiptir.(derslikler, donanım, projeksiyon, klima ,12 kişilik sınıflar vs.) • Bilişim Eğitim Merkezi’nde IT eğitimleri MCT’ler (Microsoft Sertifikalı Eğitmen) tarafından anlatılır. MCT ‘ler Tum dunyada Microsoft tarafından eğitilip yetkilendirilen ve Microsoft urunlerini anlatmak ile gorevlendirilen uzman kişilerdir. • Bilişim Eğitim Merkezi’nde IT eğitimlerine eğitmen olmanın on şartı MCT belgesi sahibi olmanın yanı sıra piyasada fiilen calışmış olmak ve firmaların altyapıları konusunda deneyimli olmaktır. Sektordeki bazı eğitim kurumlarında olduğu gibi sadece MCSE veya MCPD eğitimini almış olmak derslere girmek icin kesinlikle yeterli değildir. • Bilişim Eğitim Merkezi’nde uygulanan tum IT eğitimlerinde Microsoft tarafından hazırlanan MOC’ lerin (Orijinal Microsoft Kurs Dokumanları) yardımları ile işlenir. Ve oğrencilerimiz MOC’ ler yardımı ile sınavlara hazırlanır. • Bilişim Eğitim Merkezi IT eğitimlerinde Turkiye’de ilk defa “Oğretme Garantisi Modeli” ile hizmet vermiş olan ve bu modeli Bilişim Eğitimlerine kazandıran eğitim kurumudur. • Bilişim Eğitim Merkezi’nde IT eğitimlerinin piyasa uygulamaları ile paralel gitmesi gerekliliğine inanarak, tum dersler ve uygulamalar piyasada var olan şirketlerdeki gercek, guncel ornekler uzerinden işlenmektedir. • Dersler haricinde sınavlara hazırlık amacıyla “Teknik İngilizce Destekli Soru Cozumleri” desteği veren Turkiye’deki tek eğitim kurumudur. Bu uygulamada oğrencilerimiz sınavlarda karşılarına cıkan soruları rahatlıkla anlayabilmenin yanı sıra, cozumlerini de uygulamalı olarak gorme fırsatını yakalayabilmektedirler. • Tum dersler ilgili yazılımların en guncel versiyonları ile işlenir ve ornek uygulamalar guncel versiyonlar icin hazırlanmaktadır. • Bilişim Eğitim Merkezi’nde mezun olmuş oğrencilerimiz, iş bulmalarına yardımcı olmak amacıyla kurulmuş olan “Bilişim Kariyer Merkezi” desteğini alarak piyasada calışma şansına kolay ulaşırlar. Bilişim Kariyer Merkezi olarak tum oğrencilerimize cv oluşturma, mulakat teknikleri, iş başvuruları konularında kocluk hizmeti verilebilmektedir. • Bilişim Eğitim Merkezi IT eğitimleri sonrasında sınavlara rahatlıkla ulaşabilmeleri amacıyla, mezunları icin dunya capında onaylanmış Prometric ve Vue gibi digital sınav merkezlerinin yetkilerini almış ve sınavları uygulayabilen bir altyapıya sahiptir. Eğitim İceriği • Bolum1: Programlama Mantığı( Programlamaya Giriş ) • Algoritmalar • Değişkenler Ve Değişken Turleri • Koşul Yapıları • Dongu Yapıları • Diziler • Nesne Yonelimli Programlama • Bolum2: Program Geliştirmek ve İleri Duzey Programlama Dilleri (C# 3.0 İle .Net Programlama) • Olay Mimarisi • Koleksiyonlar • Jenerikler • I/O Mimarisi • Sık Kullanılan Kontroller • Ms Sql Server 2008 • Management Studıo’yu Tanıma • Sql • Veritabanı Nesneleri (Tablo, Constraınt, • Vıew, Stored Procedure, Fonksiyon, • Trıgger Vs…) • Index Yonetimi • Ado.Net • Veritabanı Turunden Bağımsız Erişim • Xml, Xml Şemaları • Asp.Net İle Web Uygulamaları Geliştirme • Html,Javascrıpt • Css • Asp.Net Calışma Modeli • Server Ve Html Kontrolleri • Asp.Net İle Masterpage, Tema Kullanımı • Dağıtık Uygulama Geliştirme • Xml Web Servisleri • Mimarinin Temelleri (Soap, • (Proxy Nesneleri) Calışılabilecek Sektorler? • Bilgi İşlem Departmanı • Yazılım Şirketleri • Danışmanlık Şirketleri • Web Geliştirme • Web Uygulayıcı Alınabilecek Unvanlar • MCP • MCTS • Bilişim Eğitim Merkezi Katılım Belgesi Sınav Merkezimiz Bilişim Eğitim Merkezi, MCT, ATC ve ACI eğitmen kadrosuyla, Oğretme Garantili Gorsel-Uygulama eğitim Modeli ile Microsoft, Cisco, Adobe dijital sınavlarına hazırlar. Eğitimlerini Bitirip yada Eğitim Esnasında siz oğrencilerimizin dijital sınavlara girmesini sağlamak amacı ile Beşiktaş Şubemizde; Prometric, Vue gibi uluslarası dijital sınav ureticileri tarafından yetkilendirilmiştir. BİLİŞİM EĞİTİM MERKEZİ KadıkoySogutlucesme Cad. Karadut Sok. No:18 Altıyol - Kadıkoy / İSTANBULTelefon: 0216 346 26 06 (Pbx)Faks: 0216 346 60 88e-Posta: [email protected] Bakırkoyİstanbul Cad. Mektep Arkasi Sok. Sibel Is Hani Kat:3 No:3 Bakirkoy / ISTANBULTelefon: 0212 570 18 80 (Pbx)Faks: 0212 570 45 49e-Posta: [email protected] BeşiktaşBarboros Bulvarı Yıldız İşhanı No:7/3 Beşiktaş / İSTANBULTelefon: 0212 236 54 57 (Pbx)Faks: 0212 236 54 61e-Posta: [email protected]KurumsalSoğutluceşme Cad. Vişne sok No:46 Altıyol KadıkoyTelefon: 0216 550 99 50Faks: 0216 550 99 53e-Posta: [email protected] __________________