\\ Geliştirici & Ortak.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- \\ Geliştirici & Ortak.
-
09-10-2019, 22:33:03merhaba arkadaşlar. oncelikle otobusleri.com .net .org .com.tr domainleri bana aittir. ve kendime geliştirici ortak arıyorum gerek hosting gerek yazılım konusunda ortak olabileceğim birisi. sistem şu şekilde işleyecek orn: adana.otobusleri.com mersin.otobusleri.com ego.otobusleri.com vs. gibi coğaltılabilecek online bilet satışı rezervazyon iletişim bilgileri gibi ucretsiz olarak servis sağlanacak. bu bize ne gibi bir katkı sağlayacak peki? gunumuzde teknolojinin gelişmesiyle telefon artık neredeyse 2. planda her firmanın bir web sitesi var ancak bunlara ulaşmak neredeyse mumkun değil arama motorlarında "ardahan otobusleri" diye aratmadan ardahana giden otobus firmalarını bulamıyoruz. bende bu yuzden bu projeyi geliştirmek ve buyutmek istiyorum. ancak tek başıma bu maalesef mumkun değil. siteye ortak olacak arkadaş kar %50 zarar %50 yani fifti fifti herşeye ortak olacağız. sponsor olacak arkadaş var ise hosting vs. benimle iletişime gecebilirler. şimdiden teşekkurler duşunen arkadaşlar [email protected] adresinden bana ulaşabilirler. Mail / Msn. ugurarikan.com __________________