Ogame Script Satısı
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Ogame Script Satısı
-
09-10-2019, 22:25:292moons 1.6.1 uzerine duzenlemeler yapılmısdır bazı eklentiler eklenmis yeni temasıyla birlikde satılacakdır eklentileri soyle Karanlık Madde Satıs - Banka Havale - Telefon Para Gonderme - Paypal Oy Ver Kazan ( Sponsor Link Sayesinde Oyuncularınız Karanlık Madde Kazanır 12 Satte Bir Tıklama Ozelligi Vardır Karanlık Madde siz belirlersiniz) Uzay Bankası ( ucretsiz Dagıtılmakdadır Gerci Ama Oyuna Eklemeden Olmaz Diye Dusundum) Piyango (Oyuncularınız Bilet Alır ve sure bitiminde sistemin cekilis sonucunda kazanan kisi Karanlik Madde Kazanır Basari Sistemi (Buda ucretsiz Dagıtılıyor Yeni Baslayan Oyuncular icin Gorev Verir Bittiginde Hediyede Vermekdedir Eklemek iyi olacagını dusundum) Oyun ici tema yeni yapılmısdır login Temasıda Yaklasık 10 gundur ugrasıyorum emegımın karsılıgını alma kararı aldıgım icin satmayı dusunuyorum ilgilenenler pm atabilirler Fiyat 300 ciddi alıcılar olursa fiatda indirim yapılır oyundan goruntu Yeni Login Php Tabanlı Halde Yapılmısdır Demo Adresi Ana Sayfa - 2Moons - Zaman ayarli bir strateji, Fantastik bir uzay cagi; kendi gezegenin, kendi imparatorlugun. Kesfetmeye hazir ol... Not: farklı eklentiler var filo satısı,Msn Adresindekileri Cagırma (Davet Et), Market, hepsi ayrı ayrı ucrete tabidir Yeni Ekledigim avatar mod icinde beraberdir son olarak login sayfasındakı kucuk hata fixlenmisdir herkese kolay gelsin __________________