devren kadıkoyde web yazılım firması
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- devren kadıkoyde web yazılım firması
-
09-10-2019, 22:24:11İSTANBUL KADIKOYDE YER ALAN YAZILIM FİRMAMIZ DEVREN SATILIKTIR. FİRMANIN İCİNDE DEMİRBAŞ OLARAK 2 ADET PC 1 ADET N.BOOK 1 ADET PROJEKSİYON YAZICILAR VE DİĞER TUM OFİS MALZEMELERİ MEVCUTTUR. YAZILIM OLARAK 95 adet paket urun bulunmaktadır. Bu urunler komple calışmalardır. Sadece bi kac değişiklikle satışı gercekleştirilebilir durumdadır. Yazılımların toplam piyasa değeri 65.000 tl civarındadır. Bir daha extra calışma yapmanıza gerek yoktur. Sadece paketleri satarak ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Gelelim hostin gelirlerine ; senelik toplam 11.500 TL HOSTİNG GELİRİ VARDIR. BU SİTELERİN BARINDIRMASI SERVER MALİYETİ İSE YILLIK 2500 TL DİR. AYRICA BU SİTELERİN ALAN ADLARI VARDIR BURDANDA DİLERSENİZ GELİR ELDE EDEBİLİRSİNİZ. ŞİRKET FAAL DURUMDADIR. GELELİM NEDEN DEVRETMEK İSTEDİĞİME YAZILIM İŞİ İLE UĞRAŞANLAR BİLİR BU İŞ KAFA GEREKTİRİR VE ZOR BİR İŞTİR PEK SOSYAL HAYATINIZ OLMAZ. BENDE ARTIK COK DARALDIM VE TEKNOLJİDEN UZAK BİR HAYAT SURMEK İSTİYORUM VE BU BAĞLAMDA CEŞMEDEN EV ALDIM VE arkadaşımın butik oteline ortak oldum YERLEŞİP BAĞ BAHCEYLE ve otelle UĞRAŞICAM. İLGİNEN ARKADAŞLAR GELİP YERİ URUNLERİ VE MERAK ETTİĞİ HERŞEYİ OĞRENEBİLİR. YAPACAĞINIZ YATIRIMI 2 AYDA CIKARTIRSINIZ. SADECE URUN SATIN YETER. FİRMAMIZIN 3 ADET WEB SİTESİ VARDIR. AKDENİZ İNTERNET.COM, WEB DEFTERİ.NET VE WEBTASARİMWEB.COM DİR. BURDANDA İNCELEMELERDE BULUNABİLİRSİNİZ. İstediğim fiyat 30.000 tl dir. nasıl calıştığımızı ve diğer şartların ne olduğunu size anlatayım.eğer iş yerindeki demirbaşları almayacaksanız (bilgisayarlar,yazıcılar vs... ) fiyat 25.000 tl dir. www.webtasarimweb.com adresine gidin fiyatlar ve urunler bolumunde sektorel olarak urunleri gorebilirsiniz.bu alanda hem urun fiyatlarını hemde urunleri inceleyebilirsiniz.urunlerin piyasa fiyatı 65.000 tl civarıdır. bu en alt taban fiyatıdır. burdaki calışmaların hic biri template değildir. hepsi dinamiktir. sizinde bildiğiniz gibi tasarım ve yazılım yapmak zor bir iştir. Muşteriye tasarımı beğendirmeye calılşırsınız beğenmedi bir daha sonra diğer ayrıntılar derken 1 ayı bulmuş olur bir calışma. bizim burdaki calışma şeklimiz muşteri o bolumdeki tasarımlardan ve firma yapısına uygun olan urunlerden birini secerek (ki burda renk yada birkac değişiklik isteyebiliyor ) urunu hemen muşteriye aynı gun teslim etmek ve tahsilatı yapmaktır. bu sayede zahmetsiz bir bicimde işimizi tamamlamış oluyoruz.muşteride urunlere bakarak kendi butcesine uygun urunu alıncada goreceli olan yazılım fiyatlandırma sorunuda ortadan kalkıyor.ayrıca burda bulunan urun haricindede diğer urunlerimizde mevcuttur. bu gunlerde trend olan urun yeni ttk icin yaptığımız webdefteri urundur.web sitesi olan şirketlerede bu sayede urun satmış oluyoruz.bunla ilgili bilgiyide sitenin icerisinide bulabilirsiniz. tum urunler bize aittir.windows 2003 win master xeon 5500 sunucumuz vardır.sunucu web sahibi data centerdadır. sunucu kiralıktır ve aylık odemesi 200 tl dir. butun barındırmalar bu sunucuda gercekleşmektedir.ayrı ayrı hosting paketleri alıp kullanmıyoruz. oncelikle alan adlarını sıralayım hangi tescil firmasında ne kadar alan adımız var sonra ise hostingi yazıcam . natro toplam 47 domain var bunların 8 bize ait nic.tr toplam 20 domain isim tescil toplam 36 domain 7 siz bize ait serverde toplam 221 kayıtlı hosting alanı vardır. bunlardan 60 yakını bize ait ve risk iceren muşterilerdir. yani şirket olmayan yenileme yapmayabilecek olan kategori. geriye 161 kayıtlı sadık firma var.bu firmalardan bir coğu alanında buyuk firmalardır. bu 161 domainden 32 si sadece bir şirkete aittir. tek urunluk satış siteleri vardır. bu firmadan odemeleri aylık olarak alırız. ayda 70 tl ucret oderler. urunlerin tamamını tum kodları ile beraber alacaksınız herhangi bir kapalı kod asla olmayacak. urunlerden sadece emlak paketi 1 ve e-ticaret paketi 1 bize ait calışmalar değildir.diğer hepsi bize ait calışmalardır.o urunleri hazır script olarak satın aldık. firmamda ben haric 2 kişi daha calışmaktadır. ofiste demirbaş olarak ise 5 adet masa 1adet lux masa ,buzdolabı, fax,2 adet lcd ekranlı amd athlon işlemcili masaustu pc , 1 adet hp notebook,1 adet viewsonic projeksiyon ve perdesi ve diğer ofis malzemeleri mevcuttur. urunlerin hepsinin garantisi devam etmektedir. n.book ve projeksiyon yenidir. ofis malzemeleride yenidir, gecen yaz yeniledik. bunlar haricinde bu goruşmenin yuz yuze olmasında fayda vardır. firmaları urunleri inceleyebilirsiniz hatta tel bile acabilirsiniz butun firmalara tek tek . acmanızda isterim acıkcası bir coğu cok samimi olduğum insanlardır. zaten kısmet olur anlaşırsak hic bir muşteriyi mağdur etmemeniz icin yapacağımız devir sozleşmesinde bunlarıda yazıcaz. bugune kadar durust calışmadan taviz vermedim. Herşey gider onurunuz sizle kalır etik kurallar cok onemlidir. size cebimi yazayım 0506 258 53 72 mail : [email protected] diğer bir cok ayrıntıyıda birebir konuşarak anlatırım . hayırlısı olsun iyi calışmalar diliyorum __________________