selam arkadaşlar satış nedeni maddi sıkıntılardır. bir mizah sitem var bi ara epeyi bi domain toplamıştım PP4 olan linki satıcam site ile birlikte satılık olan domain www.komikyer.net icerik olarak www.turkmizah.org un kopyesi yuklenecektir 1 yıla yakın zamandır emek verdiğim sitemi bu şekilde satmayı asla istemezdim ama paranın gozu kor olsun ne diyeyim satılan sitenin ozellikleri Kayıtlı Uyeler: 1083 Yorumlar: 972 Forum Mesajları: 4999 334 video 42 fıkra 22 ozel uydurma haber Oyun bolumunde 999 oyun Online radyo tv izleme scripti site icerisinde ek olarak bulunmaktadır dilerseniz webmaster yardım forumları bulunuyor, siteye ek olarak komik yazı, resim, anı, itiraf, hikaye, gazete, tabelası forum mesajları forum mesajlarına dahildir. tam sayılarını bilemiyorum ama forumu zengin bakabilirsiniz www.turkmizah.org/giris/forum sitede uyeye ve rilen tek ayrıcalık yorum yazabilmek olduğu icin uşengec Turk insanı neden uye olsun yorum yapsın ki izle gec ek bilgiler... sitenin hiti bi ara 1200 lere kadar cıktı en kotu gunde 200 civarı oluyor şu anda pr2 ana domainde googlede kayıtlı bir grubu var sitemizin ek olarak onuda devredebilriim şu an aklıma gelenler bunlar sormak istedikleriniz varsa cevaplarız tabi ki Scriptin orjinali fusiondur. eleştiriler gelmeden ben savunmamı yapayım script ucretsizdir evet, ucretsiz scripte bu fiyat diyenler olursa aynı tasarımda bi fusion gostermelerini rica edicem her karesine emeğim gecti. her karesiyle oynadım. ayrıca ben burada hazır scripti değil, emeğimi satıyorum... istenilen en duşuk miktar 500 ytl hosting dahil değildir iletişim: [email protected] __________________