bu olaylar neden hep benim başıma gelir inannın anlamış değilim şimdi burdan bir arkadaşa hatta kardeşime diyeyim sanırım 16-17 yaşındaymış buradaki rumuzu budur. zebani_ ben bu kardeşime Db sattım ve bana dediki abi parayı ptt ile yollıyım bende 20-25 ytl icin oraya kadar gitmiyim dedim abi oğrenciyiz bankaya masraf parası vermiyim dedi salak kafam işte hep iyilik yapıoz ya dedim boşver ptt yollama bu yağmurda gidemem dedim yalvar yakar neyse tamam dedim buna dun yollıcaktı bende gidemem dedim neyse ptt yolad dedim dun yollamış hesapta bugunde yemin ederim deli gibi yağmur yağıyor işde yoktu dedim gideyim bari alayım parayı vallahi billahi o yağmurda gitmişim sırılsıklam oldum ortada para yok yollamamış birde bana durmadan msn den soruyordu abi aldın mı parayı falan diye demek dalga gecmiş velet neyse canı saolasun ona birşey olmasında giden 25 YTL olsun daha cocuk diyecek birşey yok helal olsun o para yolladığım db falan gule gule kullansın tekrar soyluyorum msn dede soyledim herzaman yardım ederim başın sıkısırsa yıne gel msn den engellemene gerek yok 25 ytl almıcam senden evli barklı adamız ama icimizde hala cocuk ruhu var sanırım __________________