vBulletin, SMF, MyBB, phpBB, IPBoard, XenForo gibi forum sistemlerinin kurulumunu ve desteğini sağlıyorum. Belirtmediğim bir forum sistemini kurmak istiyorsanız bana ozel mesaj aracılığıyla ulaşın konuşalım. Kurulum Nasıl Yapılır ? Hosting bilgilerinizi aldıktan sonra kuruluma başlarım ve en gec 2 saat icerisinde kurulum biter. Bu sure genelde 10 ila 30 dakika arasındadır fakat istediğiniz ozel ayarlar uygulanması durumunda sure uzayacaktır. Kurulum bittikten sonra herturlu konuda ucretsiz destek ve yardım sağlayacağım (Tema, eklenti, modifikasyon vb.). Odeme SecenekleriTurkcell Mobil Odeme T.C. Ziraat Bankası - Havale T.C. İş Bankası - Havale En onemlisi, 100% muşteri memnuniyet garantisi veriyorum. Bu gibi forum sistemleri uzerinde cok uzun zaman calıştığım icin herturlu problem ve sıkıntıları kolaylıkla giderebileceğime inanıyorum. Para iadesi yapmıyoruz bu yuzden bize verdiğiniz hostun problemsiz olduğundan emin olun, eğer bu konuda kuşkularınız varsa bana ulaşın birlikte araştıralım. İletişim MSN: [email protected] / [email protected] Sadece odeme yapan muşterilerime telefon numarası veriyorum, destek bakımından. __________________