Okul Sitesi:Tasarım+Barındırma+Alan Adı Tescili
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Okul Sitesi:Tasarım+Barındırma+Alan Adı Tescili
-
09-10-2019, 22:16:10Arkadaşlar bir lise icin yaptığım tasarımı satışa cıkartıyorum. Ayrıca gerekli olan web alanını veriyor ve okulunuzun adına ozel olan alan adını da 1senelik tescil ediyorum(k12.tr). Tum tasarım MEB yonetmeliğine uygun olarak duzenlenmiştir. Tasarımda bulunanlar: Ana Sayfa Okul Yonetimi Sayfası Tarihce Sayfası Misyon-Vizyon Sayfası Okul Yardımcıları Sayfası Oğretmenler Bolumu(Tum zumreler icin ayrı sayfalar) Tanınmış Mezunlar Sayfası Donanım Durumu Sayfası Kulupler Sayfası Başarılarımız Sayfası Resim Galerisi Ana sayfada surekli guncellenen MEB haber modulu Ana sayfada cok geniş icerikli bir faydalı linkler modulu Ana sayfada hava durumu modulu Ana sayfada anket modulu Bir paket halinde satıyorum bu tasarımı. Toplam 43 sayfa. Boyle bir tasarım paketine sadece 400YTL'ye sahip olmak istiyorsanız [email protected] adresi ile irtibata geciniz. Buradan kod calınma olasılığına karşılık demo gosteremiyorum. Satış yaptığım liseler vardır ve eğer isterseniz sayfa renklerini, yazılarını da 100YTL karşılığı duzenliyorum. Ama eğer ucret odemek istemezseniz kendiniz de duzenleyebilirsiniz bunları. Secim size kalıyor. Lisans hakkı bana olan bu tasarım, barındırma, alan adı tescili icin başka yerlerden bir fiyat alın; sonra benim verdiğim cuzzi fiyatla karşılaştırın. __________________