domain ve host parasına size hazır site veriyorum normalde piyasada 150 tl ye yaptığım site şuanda sadece ve sadece 50 TL kampanya 5 kişi ile sınırlıdır ve [email protected] adresine mail gonderen ve odemesini ilk yapan 5 kişiye yapılacaktır . demo site : http://antalyagunlukev.net yanlışlıkla oradaki telefonu aramayın muşterimin numarasıdır ve odeme yapıldıktan sonra 24 saat icerisinde site ve host bilgileriyle birlikte size telim edilecektir domainde sizin adınıza transfer edilecektir . sizde bu kısa sureli kampanyayı kacırmayınız Host Ozellikleri 500 mb alan aylık 3 gb trafik msql 3 adet site uzantılı mail adresleri 50 adet com yada net domain adresi sizin belirleyeceğiniz adres Not : Site yonetim panellidir ve yonetim paneli turkcedir isteğe gore tasarım değişikliği yapılır. Forum kurulumu warez adult site kurulumu yapılmamaktadır sadece kurumsal işler yada firma siteleri yapılmaktadır . Ahmet SAĞIR irtibat : [email protected] www.uygunsite.com kampanya bitiş tarihi sıırsızdır ilkj bana ulaşan ve odemesini yapan ilk 5 kişinin sitesi yapılacaktır odeme detaylarını bizlerden temin edebilirsiniz .
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- sitesi olmayan kalmasın son kampanya sadece 50 tl