20 Bin+ Konu - 30 Bin+ Mesaj - 2000+ Uye'li Lisanslı Vbulletin Forum Satılık...
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 20 Bin+ Konu - 30 Bin+ Mesaj - 2000+ Uye'li Lisanslı Vbulletin Forum Satılık...
-
09-10-2019, 22:10:15Site Adresi: ForumLise™ Site Konusu: Forum Başlangıc Fiyatı: 600 YTL Minimum artış: 25 YTL Hemen al fiyatı: 1000 YTL Arttırma Bitiş Tarihi: 5 Mart Site kazancıeğişiyor.ama adsensi filan uzun suredir kullanmıyorum rahatlık acısından yeni yeni başladım. Domain: dahil Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: owned vbulletin lisansıı dahil Banlı Olduğu Sponsor ve Arama motoru Varmı: Hayır Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: Hayır Pr Değeri: 4[GPR:5] Gunluk Hit Bilgisi: 750+ civarı tekil (İstatistik) Alexa Sıralaması Linki: 148,035 Uye varsa , uye sayısı : 2000[şu an aktif değil tam rakam veremiyorum Googleda indeksli Sayfa Sayısı: 24 bin gosteriyor ama inurl:showthread.php diyince filan artıyor.Acıkcası 78 bin gibi bişey. Konu:20 Binin Ustunde Mesaj:30 Binin Ustunde 2 Adet Subdomainin pr'si 2 toplist.forumlise.org[GPR:4] ve galeri.forumlise.org Sitemle artık uğraşamadığımdan satmak istiyorum.Sunucum kucuk olduğundan yordu sunucuyu artık uğraşmak zor geldi.Acıkcası 800 altı bi fiyata satmak istemiyorum ama fazla olur diyerek o kdar yazmadım.Piyasa hakkında o kadar bilgim yok cunku. Elden teslimat tercihimdir.İzmir icin Diğer Turlu:Garanti Bankası veya İşBankası hesaplarına havale şeklinde odeme alabilirim. iletişim icin:[email protected] __________________